17 Nis 2012

'The Lucky One' L.A. Prömiyeri Yapıldı!

Taylor Schilling ve Zac Efron'ın başrollerini oynadığı 'The Lucky One' filminin Los Angeles'taki prömiyeri 16 Nisan tarihinde gerçekleşti! Taylor'ın siyah, sırtı açık, yerlere kadar uzanan elbisesinden asalet akarken Zac, takım elbisesi ve saçlarıyla tam bir beyefendi gibi olmuştu. Başrol ikilisi kırmızı halıda birlikte samimi pozlar verdi. Ayrıca filmde Zac'in deniz subayını oynaması nedeniyle galada denizci subayları da bulunuyordu. Bunun yanında gecede Efron'ın yakın arkadaşı Ashley Tisdale de bulunuyordu. İki renk elbisesiyle şahane görünen Ashley'in saçlarının alt kısmını koyu kırmızıya boyatmış olması gözlerden kaçmadı. Bu sayede Ashley de, saçı renkli ünlüler arasında yerini aldı. 

4 yorum:

  1. Ashley Tisdale harika.
    -Selin

    YanıtlaSil
  2. Zac saçalrını böyle yapınca hiç iyi olmamış ona dğınık daha çk ykşıyor. Neyse rol arkadaşıda ondan 3-4 yaş büyk hiç ykışmamışlr. Ve ashleye gelince çocukluktan beri onun büyük hyranıyım. Her halini sevyrum ama sarının bu tonu bnce ona hiç yakışmıyor. daha koyu olmalı bnce

    YanıtlaSil
  3. Ashley Tisdalenin Saçları Zaten Altını Koyu Kırmızı Boyatalı 2 Aydan Fazla Oldu Ona Özel Değil Yani

    YanıtlaSil
  4. Ashley harika ama keşke HSM 2'deki sarı saç rengine boyatsa saçını,o çok güzel duruyordu onda.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)