18 Nis 2012

Jelena Öpüşme Kamerasında!

İlişkileriyle gündemden düşmeyen Selena Gomez ve Justin Bieber çifti, geçtiğimiz günlerde LA Lakers maçına giderek oyunu seyircilerin arasından izlediler. Romantik dakikalar yaşayan çift, maçta Öpüşme Kamerası'na yakalandılar! Öpüşme Kamerası, yabancı ülkelerdeki maçların devre aralarında uygulanan eğlenceli bir uygulama. Bu uygulamaya göre dev ekranda görünen 2 kişinin öpüşmesi gerek. Bu maçın talihlerinden biri de Jelena çifti oldu ve bütün gözler ve kameralar onların üzerindeyken öpüşmek zorunda kaldılar! Justin halinden memnun görünse de Selena utanmış gibiydi. Ayrıca maçın geri kalan kısmında Bieber heyecanla maçı izlerken, sevgilisi Selena maçtan sıkılmış görünüyordu. Ama Selena, maçtan önce heyecanlı bir tweet atarak biletinin fotoğrafını paylaşmıştı. Demek ki maç çok da umduğu gibi geçmemiş.


6 yorum:

  1. Çok yakışıyolar <3

    YanıtlaSil
  2. Selena saçlarını mı boyatmış bana mı öyle geldi ?

    YanıtlaSil
  3. Yerik <3 (Zeynep Serra)

    YanıtlaSil
  4. Evet, saçlarını boyattı ve bunun haberini önceden yapmıştık.

    YanıtlaSil
  5. Bayılıorum onlara ya!Kim ne derse desin birbirlerini çok seviyolar ve çok ta yakışıolar :)AntiSelena olan Belieber lara da anlam veremiyorum Sel'den ayrılıp sizlemi çıkacağnı mı sanıosunuz ne?(Saçma) :D
    -Merve

    YanıtlaSil
  6. Çok tatlılar yaa Jelena'yı anlamayanları AnlamıyoruM.
    -Selin

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)