26 Eki 2011

Justin Timberlake ve Ryan Gosling Eskiden Beri Dost!

Filmlerin iki yakışıklısı Justin Timberlake ve Ryan Gosling'in çok eskiden beri arkadaş olduklarını biliyor muydunuz ? Hatta oda arkadaşı bile olmuşlar! Ryan ve Justin nerden arkadaş oldu diye soruyorsanız. Aralarında Britney Spears ve Christina Aguilera'nın da olduğu The Mickey Mouse Club kadrosunda Justin ve Ryan da bulunuyor. Justin Timberlake, Ellen'a şunları anlattı:
"Eskiden birlikte berbat şeyler yapardık. O zamanlar hava olduğumuzu sanıyorduk. Şimdi geriye baktığımda o kadar da kötü şeyler değiller. Golf arabası çalmıştık. Bir birimize bakıp "İşte bu adamım. Golf arabası çaldık!" diye bağırıyorduk. The Mickey Mouse Club'daki herkesten birbirimize daha yakındık çünkü aynı odada kalıyorduk."
Timberlake, Ryan Gosling ile hala görüştüklerini de söyledi ve Ryan'ın piyasadaki en iyi aktörlerden biri olarak gördüğünü de ekledi. Justin Timberlake'in oynadığı Zamana Karşı filmi 28 Ekim Cuma günü vizyona girecek. İşte Timberlake ve Gosling'in bulunduğu The Mickey Mouse Club'dan bir bölüm:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)