3 Ara 2011

2011 Yılının En İyi 10 Düeti

2011 yılında çok şarkı dinledim. Tek bir kişinin söylediği yada rap yaptığı o sıkıcı şarkılardan bahsetmiyorum. 2 yada daha fazla sanatçının bir araya gelip, ortalığı yıktığı şarkılardan bahsediyorum! İşte bana göre (ve eminim bir çok kişiye göre) yılın en iyi düetleri:
Rihanna ft. Drake - What's My Name
Bu düetten sonra ikilinin sevgili olduğu ile ilgili haberler çıkmıştı ve bu düet yılın en çok dinlenen şarkılarından biri oldu eminim! Çünkü nereye gitsem bu şarkıyı duyuyordum.

Bad Meets Evil ft. Bruno Mars - Lighters
Eminem ve Bruno, hit şarkıların kralları gibiler. Ayrıca ikiside piyasanın en özgün seslerine sahipler. Bu ikiliyi yanyana görmek güzel!

Pitbull ft. Ne-Yo & Nayer - Give Me Everything
Bu sene bir partiye gittiyseniz, eminim bu şarkıyı gayet iyi biliyorsunuzdur. Ya da partiye gitmenize gerek yok, reklamlar da bile çalıyordu bu şarkı. "Grab somebody sexy, tell 'em hey!"

Katy Perry ft. Kanye West - E.T
Aslında şarkı 2010 yılından ama Katy bu şarkıda Kanye ile düet yapmaya karar verdi ve 2011 yılında bu single'ı çıkardı. Bir çok kişi Kanye'nin şarkıda olmasını beğenmedi ama şarkı ödül bile aldı!

Britney Spears ft. Nicki Minaj & Kesha - Till The World Ends
Britney Spears bu şarkıya klip çekti ama içinde Nicki ve Kesha yoktu. Sonra Nicki ve Kesha şarkıya remix yaparak, şarkı yılın en iyi düetleri arasına girdi!

Chris Brown ft. Busta Rhymes & Lil Wayne - Look At Me Now
Bu şarkıya yorum bile yapmak yakışmaz! Şarkı bir çok amatör şarkıcı tarafından tekrar seslendirildi. İngilizceniz mükemmel olsa bile Busta Rhymes'ın şarkıda ne dediğini anlamak imkansız! Anlamasam bile şarkıyı çok sevdim. Bayanlar bu şarkıyı seviyor.

Demi Lovato ft. DEV - Who's That Boy
Demi sessiz bir yıl geçirdi ama albümü "Unbroken" çıktığı günden beri listelerin zirvesinde. Bu şarkı albümdeki en iyi şarkılardan biri.

Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger
Şarkının ismi "Jagger Gibi Figürler". Jagger derken Mick Jagger'dan bahsediyorlar ve Mick Jagger döneminde değiliz ve Mick Jagger'ın nasıl dans figürleri var onu da tam anlayamadım ama umrumda bile değil. Şarkı harika!

Enrique Iglesias ft. Ludacris - Tonight (I'm Loving You)
Bu şarkı yazın şarkısı oldu ve heryerde bu şarkıyı dinledik. Enrique'nin seksi aksanı ve Ludacris'in rapi birleşince böyle birşey olmuş işte.

Jessie J ft. B.o.B - Price Tag
Şarkı ilk çıktığında haftalarca dilime dolandı ve etrafta "Money, money, money" diye dolanıyordum. Paranın çok önemli olduğu bu dönemde, Jessie J'den "Para umrumda değil" lafını duymak garip aslında.
Size göre başka düetler varsa onları yazın! Bilmek isterim.

7 yorum:

  1. Love The Way You Liee :D Ama buda 2011 değil saınrım :)

    YanıtlaSil
  2. 2011 yılı genellikle pitbull, david guetta düetleriyle geçti :)mesela bazıları:

    David Guetta - Where Them Girls At ft. Nicki Minaj, Flo Rida

    marc antony ft. pitbull - rain over me

    pitbull ft jennıfer lopez - on the floor

    Enrique Iglesias ft. usher ft. lil wayne - dirty dancer

    YanıtlaSil
  3. usher pitbull dj get up falling in love

    YanıtlaSil
  4. Miley Cyrus - Justin Bieber - Overboard.

    YanıtlaSil
  5. Willow Smith ft. Nicki Minaj-Fireball

    YanıtlaSil
  6. vanessa anne hudgens ve zac efron düeti çok güzel olurdu.

    YanıtlaSil
  7. Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me
    Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger

    bu ikisini çok seviyorum! :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)