8 Ara 2011

Justin Bieber ve Selena Gomez'in Bol 'Aşk'lı Tatili

Justin Bieber ve Selena Gomez havuz başında ve ardından deniz kenarında görüntülendi! İlk önce ikili Meksika'da bir otelin havuzunda birbirlerinin fotoğraflarını çektiler. Daha sonra deniz kenarına gittiler. Selena mavi bir bikini giymişti, Justin de ise kot kapri vardı. Ama Justin'in bacağında bandaj var. Umarım önemli değildir! İkili Meksika'dalar çünkü Selena Gomez'in Shannon Larossi adlı arkadaşı evleniyor. Önceki gün Selena Gomez'in parmağında yüzük görünce, nişanlandılar haberi çıktı. Ama bunların hepsi tamamen yalan! Ortada nişanlanma falan yok.

4 yorum:

  1. Lütfen Justin ve Selena'nın haberlerini çok paylaşma. Hep ağlıyorum.. Haberi grdüğümden beri ağlıyorum. Yapma yalvarırım..

    YanıtlaSil
  2. allaalla bizde justinle selena haberi görünce sayfayı daha çok seviyoruz ,arkadaşlarımıza daha çok öneriyorum , Selena hersey demektiir.<3

    JELENA <3<3

    YanıtlaSil
  3. ikisini çok seviyorum ve çok yakışıyorlar.Buarada yaptığınız haberler süper....:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)