18 Ara 2011

2011 Yılının En İyi Giyinenleri!

 
2011 yılnının bitmesine çok az bir zaman kaldı. Sizinle birlikte geçireceğimiz ilk yıl başımız olduğundan, sizlere 2011 yılının en iyileri adlı etiketimizi  hazırladık. Etiketimiz içerisinde birçok kategori var ve olacakta şimdi  2011 yılında birbirinden ünlü isimlerin en iyi seçimlerini ve daha doğrusu En iyi giyinenlerini sunuyoruz.
Beyonce Knowles
Nihayet hamile olduğunu ödül töreninde duyuran Beyonce'nin yine aynı ödül töreninde giydiği turuncu uzun elbisesi gerçekten çok iyi bir seçimdi. Üstelik kilosunu da gizlemiş! 
Demi Lovato
Ah Demi! Rehabilitasyon merkezinden döndüğün için çok mutluyuz. Ayrıca bu sıradan bir dönüş değil yeni bir albüm ve yeni bir vücutla bomba gibi bir dönüş oldu. Kırmızı halı da giydiği şu kıyafete bakın! Gözlerimi alamadığım bir yıldız gibi.
Emma Stone
Her ne kadar bir ergen filmi 'House Bunny' ile  meşhur olduysa değişime ihtiyacı olduğunu kendisi de biliyordu. Emma Stone 2011'de hem sokak tarzı hem de galalara katıldığı kıyafetleriyle tam bir kraliçe gibiydi!
Hailee Steinfeld
Valla Hailee'nin 15 yaşında olduğuna inanmak zor. Katıldığı ödül törenlerinde oldukça şık olan genç oyuncunun seçimlerine hayran kaldık. Üstelik yaşına uygun şeyler seçmesi, ileride bir moda ikonu olacağının işareti gibi.
Blake Lively
Blake Lively.... Nerden başlasam bilmiyorum. Kıyafetleri önemli değil, uzun boyunun avantajlarını bacaklarında yaşayan Blake Lively'nin tercih ettiği elbiseler ve pantolonlar onu tam anlamıyla muhteşem gösteriyor. Bitti.
Mila Kunis
Merhaba şu sıralar Friends With Benefits adlı filmiyle meşhur olan ve oyuncu arkadaşı J. Timberlake ile sevgili olduğu dedikoduları yayılan seksi kız. Mila için dünyadaki en güzel gözlerine sahip kadın diyebilirim. Üstelik bir galada tercih ettiği uzun kırmızı elbisesi onu şahane göstermiş!
Selena Gomez
Belki bu yıl Selena için iyi bir yıl değildi. Justin'in babalık dedikoduları ve büyücü dizisinin bitmesi üzerine oldukça dramatik günler yaşadı ya da yaşamıştır. Ama yaşadığı olayları çevresine özellikle de kıyafetlerine yansıtmamayı başarmış! Never Say Never galasında giydiği mini mor elbisesi gayet iyi bir seçimdi.
Bella Thorne
'Shake it up' dizisinde habire çalkalayan ve yeni disney çıtırlarından bir tanesi de Bella Thorne. Birçok yere davet edilen Bella, katıldığı etkinliklerde gerçekten güzel kıyafetler tercih etti. Ve kıyafetler onu 2011'in en iyi giyinenler listesine sokmayı başardı.
Victoria Justice
Ne diyebiliriz Victoria ? Genellikle çok galalara, ödül törenleri vb. gibi şeylere katılan ünlülerden değilsin. Ama kıyafetlerin yıllar önceden hazırlanmış gibi 'cuk' diye üzerine oturuyor.
Kristen Stewart
Pamuk Prensesim benim Kristen'ım, Robert'la birlikte çıktığını sonunda itiraf etti. Şafak Vakti filmlerinin galalarına oldukça şık kıyafetlerle katılan Bayan Stewart'da bu yıl onu daha şık yapan bir değişiklik var.... Buldum! Ayakkabı seçimlerinde kendisini konversten, topukluya terfi ettirmiş.

8 yorum:

  1. Miley neden yok :S oda en az Kristen kadar iyi giyiniyor hatta daha daha iyi giyiniyor

    YanıtlaSil
  2. evet :S katy'de yok. sonra brtney yok. rihanna yok...

    YanıtlaSil
  3. yaa öylemi bence 2011 de giydiği kıyafetler o kadar güzel değildi.ve illa her şeyde mayli nin olmasına gerek yok

    YanıtlaSil
  4. heyy Avril'ı göremiyorum... !!

    YanıtlaSil
  5. çok eksik var Eva Longoria'da yok

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlar liste istek üzerine hazırlanmadı. kimse herşeyde rihanna, katy'i koymak zorunda değil. üstelik listede onlar yok diye kötü giyiniyorlar anlamına getirmiyoruz. herşey de bir eksik aramayın. benim de sevdiğim ünlüler yok. istesem herşeye Ashley Tisdale'i eklerim amk.

    YanıtlaSil
  7. Emma Watson nerede? Oradaki birçok kişiden daha iyi giyindiği kesin !

    YanıtlaSil
  8. Emma Watson Kristen Stewart'tan çok daha iyi giyiniyor!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)