15 Kas 2012

2012 MTV Avrupa Müzik Ödüllerinin En İyi Giyineni Kim ?

11 Kasım Pazar günü Frankfurt'ta yapılan MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreninde ünlüler kıyafetleriyle de çok konuşuldu. Rita Ora'nın kırmızı kabarık elbisesi gece de en çok dikkat çeken elbiseydi. Ayrıca Lana Del Rey lacivert renkli sade elbisesiyle tüm şatafatlı giyinenlere meydan okudu. Peki size göre 2012 MTV Avrupa Müzik Ödüllerinin en şık bayanı kim ? Oy vermeyi ve yorumunuzu da yapmayı sakın unutmayın.

6 yorum:

  1. hepsi bok gibi olmuş ama birini seçeceksek RİTA ora

    YanıtlaSil
  2. demi ve selena olsa biraz güzel giyinen olurdu ha bide miley hiçbiri güzel giyinmemiş hele de göğüs dekolteliler insan göğsunu açmktan ne anlar günah zaten bunların oro***dan ne farkı var ...
    -lovatic

    YanıtlaSil
  3. Taylor Swift...
    Elbisesi, saçı ve makyajıyla her zaman ki gibi muhteşem olmuş :)Ben bir Taylor fanı sayılmam ama kıyafetini yine yakıştırmış kendisine :)

    YanıtlaSil
  4. Demi Selena ve Miley göğüslerini açmıyor zaten onlar cok teseddurlu giyiniyorlar haklısın. Bence kesinlikle Taylor! Fanıyım zaten ama şöyle bakınca en şık o bence Carly Rita da hoş olmuş ama Taylor en iyisi olmuş.

    YanıtlaSil
  5. bence en kötüsü Carly en iyiside Rita bence çok tatlı olmuş ve ayrıca taylorun yerini haketmediğini düşünüyorum sesinide giyiniş tarzınıda hiç sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Damla Pattinson16 Kasım 2012 22:31

    kesinlikle TAYLOR ! diğerlerinin sanki modadan haberi yokmuş gibi duruyolar ama normalde hep iyi giyinen kişiler bu sefer ne olmuşsa artık ki ben rita ve carly nin tarzını normalde çok beğenirim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)