22 Eki 2012

The Wanted Grubu Christina Aguilera'dan Özür Diledi

Bundan neredeyse 6 ay önce The Wanted grubu Amerika'da yayınlanan 'The Voice' programında sahne almıştı. Grup üyeleri programın sahne arkasında Christina'nın onlara karşı soğuk davranışını eleştirmişti. Grubun üyelerinden Tom Parker röportajda Christina için şunları söylemişti;
"Tam bir sürtük. Gerçek hayatında öyle olmayabilir ama bize karşı tam bir sürtüktü. Oraya oturdu ve bizimle konuşmadı. Suratımıza bile bakmadı!"
Bundan birkaç gün önce Tom Parker, Christina hakkında söylediklerinden dolayı özür diledi. Tom şunları söyledi;
Dürüst olmam gerekirse ona öyle hitap etmemeliydik. 
Daha sonra yine grup üyelerinden Jay McGuiness şunları söyledi;
Hepimiz Christina'nın programda performans gösterenler için nezaket, terbiye ve ahlak konusunda eksik olduğunu düşünmüştük. Böyle düşünen tek biz değiliz. Bir çok insanla anlaşamıyor. 
Tom Parker yine devam etti;
‘Chelsea Lately’ programında yaptığı röportaja rast geldim ve bana gerçekten gerçekten ama gerçekten çok hoş geldi. İzledikten sonra şöyle oldum 'S*ktir' belki de o gün sadece kötü bir gün geçiriyordu. Çünkü ben de kötü bir gün geçiriyordum. Üzgünüm özür diliyorum.

3 yorum:

  1. Ben burada özür falan göremiyorum ?

    YanıtlaSil
  2. pardon o satırı silmişim yanlışlıkla yeniden yazdım :D

    YanıtlaSil
  3. The Wanted'dan beklenen bir davranış. Ne diyebilirim ki.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)