29 Nis 2012

The Wanted: "Christina Aguilera Tam Bir Sürtük"

The Wanted, Amerika'nın "O Ses" yarışmasında sahne aldı. Ama programdaki koçlardan birinden pek haz etmediler.. Tabi ki Christina Aguilera! New York'ta bir röportaj yapan grup Christina Aguilera hakkındaki düşüncelerini hiç düşünmeden söyledi. Tom Parker, Christina'nın tam bir sürtük olduğunu düşünüyor:

"Tam bir sürtük. Gerçek hayatında öyle olmayabilir ama bize karşı tam bir sürtüktü. Oraya oturdu ve bizimle konuşmadı. Suratımıza bile bakmadı!"

Sonra Siva Kaneswaran ekledi: "Çok kabaydı. Bunu kim yapar ki?" Grup bir süre önce American Idol programına da katılmıştı. Onlardan "O Ses"teki Christina Aguilera ile American Idol'daki Jennifer Lopez karşılaştırmaları istendi. Grup şöyle cevap verdi: "Açıkçası Christina çok korkunçtu. Jennifer Lopez çok seksi, ama Christina Aguilera'da özel birşey yok." Christina Aguilera bunu The Wanted grubuna özel yapmıyor. Aynı şeyi Justin Bieber'a da yapmıştı!

14 yorum:

  1. 1Directioner!29 Nisan 2012 14:50

    Çok ii demişlerr :D Christina'nın Justin'e yaptığı davranıştan sonra ondan nefret etmeye başladım.The Wanted'ı da sevmeye başladım ;)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle sana katılıyorum.Ben de Christina'yı çok severdim ama Justin'e yaptığı hareketi gördüğümden beri onu hiç sevmiyorum.Bence o çok kibirli!!

    YanıtlaSil
  3. Ben Christina'orada boğazlardım açıkcası ama geride kaldı eğer böle yapmaya değerse onu bi daha dinlemicem Justin'e yaptığı davranışı yeni gördüm.

    YanıtlaSil
  4. Bu Christina tam bi sürtük ne yapmaya çalışıyo ki! böyle yapınca eline ne geçiyo çok merak ediyorum.
    -Selin<3

    YanıtlaSil
  5. yorumdaki ergenler %100 belieberdir.Christina ve Justin arasında olan olayda The Wanted Justine yaranıp Christina üzerinden prim yapıyor bu açık ve net gelip burda saçmalıyorsunuz yorumlarla.Christina'nın ne s*rtüklüğünü gördünüz acaba? Bence siz o aşık olduğunuz Justin'in kolundaki s*rtükten kurtulun önce Christina'ya sonra laf söyleyin beyinsizler.

    YanıtlaSil
  6. The Wanted'ın prim yapmak için Christina'ya ihtiyacı yok.Ve eğer sen Xtina isen bu TWfanmily'lere laf söyleyebileceğin anlamına gelmez.

    YanıtlaSil
  7. Belieber falan değilim ama Justin'i seviyorum.Ve sen Selena'ya s.rtük diyemezsin.Sen kaç yaşındasın onu da m.ediorum bize ergen diosun! ama bakıorum sen bi adını bile yazmamışsın laf at ortaya git.G.zekalı!!Beyinsiz demiş bide m.l yaa.

    YanıtlaSil
  8. Christina Aguilera bir kraliçe . The wanted kim oluyo. Ayrıca justin'e yaptığı hareketin belirli bir açıklamısı var ya da yok! O bir diva. The wanted'ın ise tek amacı gündeme gelebilmek!

    YanıtlaSil
  9. Christina kendi çocuklarına eziyet eden kendi mezuniyet töreninde bed sesi ile herkesi dışarı çıkarmayı başaran bir kadın evet bakın başarıları..TW gündeme gelmek isteseydi onun gibi düşük birisini kullanmazdı..Üstelik TW zaten gündemde Türkiyede fazla hayranı olmasada ABD'yi kasıp kavuruyor !

    YanıtlaSil
  10. Christina Aguilera fanları şimdi onu savunmasın. Neden onlara soğuk davranıyor ki? Suç tamamen ondan kaynaklanıyor. Sonuna kadar The Wanted'ı destekliyorum. Ayrıca The Wanted'ın bu davranışını gündeme gelebilmek için olduğunu düşünenler tamamen yanlış düşünüyor. Evet belki onlar Türkiye'de fazla tanınmıyor. Ama Amerika, İngiltere'de isimlerini duymayan yoktur emin olun ;)

    YanıtlaSil
  11. Belieberlar ergen değildir ergen olan Belieberlara ergen diyendir

    YanıtlaSil
  12. Christina Aguilera, Justin Bieber'ı gayet hoş bir şekilde karşıladı ve açıklamasını da yaptı. O gün sadece o "kucaklaşma" videosunu izlediğiniz için, programdan anlamadığınız için medyanın uydurmasına alet olursunuz. Justin'den sonra Christina bir yarışmacısını elemek zorundaydı ve yerine kurulup düşünmeye başladı. Justin ne yaptı, o kolunu gördünüz mü? Hayır, arkasından hayran hayran baksa "aşık" dersiniz.
    The Wanted ile ilgilenmek zorunda değil. Yanına gitmişler de kovmuş mu? İyi yapmış. En azından Christina kendisine kötü davrananlara "sürtük" benzeri şeyler söylemeyecek kadar OLGUN.

    YanıtlaSil
  13. The wanted ın mk o.çları Çoğu şarkıcıdan daha cesur onu sevmeyenlere siktir git dicek kadar cesur bunun için şarkı yapcak kadar cesur Shut upşarkısını dinleyinde ne demiş anlayın

    YanıtlaSil
  14. the wantedmıs belıebermıs bos ısler tamam gencler ıslerını yapsınlar christina tam bi divadır tüm zamanların en ıyı sarkıcıları arasında yer almaktadır. ayrıca sen kım oluosunda senle ılgılenmedı dıye sürtük diyebiliyosun .the wanted hıc bızaman one dırectıon gıbı basarılı olamıcak ve bu yenı albumuylede bı gelecegı yoktur kısa surede unutulup gıdıcek gruplardandır ama medyayı ıyı kullanıyolar aferın ;))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)