23 Ağu 2012

Kristen Stewart Skandaldan Sonra İlk Kez Görüntülendi

'Alacakaranlık Efsanesi' serisinin yıldızı Kristen Stewart'ın bundan neredeyse 1 ay önce 'Pamuk Prenses ve Avcı' filminin yönetmeni Rupert Sanders ile birlikte hakkında skandal çıkmıştı. Skandal doğrulanmıştı ama Kristen o günden sonra hiç dışarıda görülmemişti. Kendisini eve kapatmıştı. Kristen 20 Ağustos Pazartesi günü Los Angeles'ta arabasına doğru giderken görüntülendi. Ayrıca 22 yaşındaki oyuncu geçen günlerde düzenlenen 'On The Road' filminin galasına katılmamıştı ama 'Toronto Film Festivali' ne katılacağı kesin olarak bildirildi.

47 yorum:

  1. hala nişan yüzüğünü ve robumun şapkasını takıyor. rezalet ya. bir daha yok robsten size.

    YanıtlaSil
  2. Rob'un yüzüğünü, çantasını, şapkasını takıyor oyş <3

    YanıtlaSil
  3. Yüzünde nişin yüzüğü hayla duruyor ve Robertin şapkasını gözlünü birde o çantayı takmış cnm bnm

    YanıtlaSil
  4. imajını zedelememeye çalışıyor filmi kurtarmaya çalışıyor ama nefret edeni çok.

    YanıtlaSil
  5. NE DEMEK BARIŞMAK! HAYIR!!! Robsten'a bende deli oluyordum ama Kristen Robert'ı kaybetti,bir daha asla birlikte olmayacaklar!!!

    YanıtlaSil
  6. Kristen Stewart benim idolüm,onu çok seviyorum ve Robert'a ihanet ettiği haberini aldığım an yıkıldım.Bebeğim,bir anlık hatası ona hayatının aşkını kaybetmesine sebep oldu.Robert'ı deli gibi özlüyor,hala aşık.Ama Robert ona bir daha dönmeyecek,bu çok üzücü...

    YanıtlaSil
  7. nişan yüzüğü mü? abi bu insanlar neresinden takip ediyor bunları anlamıyorum. kıza doğum gününde koç burcunun simgesi olan bir yüzük hediye edildi sonra shop ile o simge rob yazısı ile değiştirildi. sonra olay nişan yüzüğüne kadar gitmiş. pess. ortalıkta o simge dolanıyor halen inanılmıyor(şunları edward-bella ile karıştırmayın artık) hadi nişan yüzüğü olsun rupert sanders ile yol ortasında rahat rahat işi götürürkende o yüzük ve yine robun kullandığı şapkayı kullanıyordu.
    Kız bildiğin festivalden önce nabız yokluyor. Tepkileri ölçüyor. yemiyor tabii direk çıkmak. tepkilerden korkmasa filmin londra galasınada katılırdı ama o zaman durum çok yeniydi şimdi üzerinden bir buçuk ay geçmiş olacak öyle basının önüne çıkacak.
    Olan Rob'a oldu. Cosmopolis'i tanıtacağım diye herşey ile o uğraşmak zorunda kaldı. haltı yiyenler sakin sakin dururken adam sürekli nasılsın Rob? neler hissediyorsun Rob? sorularıyla bunaldı. filmi bile tam tanıtamadı.
    Toronto'da göreceğiz kristen'ı. sorular gelmeye başlayınca direk röportajı terk edecek

    YanıtlaSil
  8. ROBSTEN!

    Onlarınki gerçek bir aşktı,birbirlerini hala özlüyorlar gibi görünüyorlar.Kristen'in hala onun eşyalarını kullanması,Robert'ın bu konu hakkında pek konuşmak istememesi ve üzgün görünmesi,öyle tatlı bir çiftti ki ROBSTEN! Kristen'imizin hatası Robert'ı kaybetmesine sebep oldu...

    YanıtlaSil
  9. BARIŞMALARINI İSTİYORUM!

    Amam çok geç,her şey için,milyonlarca insanın önünde Kirsten'in Robert'ı ve kendinisini küçük düşürmesi,Robert'ı damgalaması,bunlar çok üzücü.

    ÖZLEYECEĞİM ROBSTEN!

    YanıtlaSil
  10. kristen robert ı hak etmiyor. robert çok daha akıllı ve sadakatli insanları hak ediyor. Kriten dan başından beri nefret ediyodum ama rob uma yaptıklarından sonra artık benim için bi hiç. yolda görsem suratına tükürürüm o derece yani. ve hala robert ın eşyalarını kullanıyosa o onun yüzsüzlüğü. barışırlarsa üzülürüm. ROBB-23

    YanıtlaSil
  11. Kristen'ı sadece tek bir hata yüzünden yerden yere vuruyorlar halbuki onlar da hayatlarında ne kadar hata yapmıştır.Sırf çok ünlü diye oluyor bunlar,tamam yaptığı çok doğru değil ama o da bir insan ve affedilmeyi-2.bir şansı-o da hak ediyor!!

    YanıtlaSil
  12. barışmalarını isteyen arkadaşlara sesleniyorum,hani diyorsunuz ya tek bir hataydı diye.biraz empati kurun.güzellikle söylemeye çalışıyorum ama kendimi zor tutuyorum.size aynı şeyin yapıldığını düşünün.tek hataydı affedeyim mi dersiniz? sizin meleğimiz diye gezindiğiniz kerizcanınızın böyle bir şey yapacağı gerçek rob fanları tarafından zaten biliniyordu.hiçbir zaman bu ilişkinin gerçek olduğunu kabul etmedik.robun mutluluğu her şeyden daha önemli bizim için.artık şu bella edward takıntınızdan vazgeçin.masalla gerçeği ayrın gözünüzü açın.genç olması böyle bir iğrençliği yapabileceği anlamına gelmez.

    YanıtlaSil
  13. Bildiğim kadarıyla Kristen skandaldan sonra görüntülenmişti. Los Angeles'ta spor salonu çıkışında. Hatta sinirini yoldan geçen bir adamdan çıkarmıştı. Ben öyle biliyorum. Haberi çıkmıştı internette.

    YanıtlaSil
  14. bok barışırlar kristen sürtügün teki zaten aldatma haberini görüncede şaşırmadım kristen fahişenin teki robu hiçbir zamanda haketmedin ve etmiyeceksin çirkin budala pis ibne aptal kristen..

    YanıtlaSil
  15. sonsuza kadar anti kristen zaten ibnenin teki :p nasıl oyuncu oldu anlamadım

    YanıtlaSil
  16. şu tipe giyinişe oyk kristen dilenciden farksız..

    YanıtlaSil
  17. sana bütün küfürler adından çok yakışır ama kristen stewart sen anca şeyime konuş pislik o.ç

    YanıtlaSil
  18. küfür etmim etmim diyorum ama engel olamıyorum pis sürtük kristen nesini begeniyorlar :p papucumun oyuncusu

    YanıtlaSil
  19. iyiki güneş gözlügü takmış..kurbaga kibi bakan gözlerini görmemiş olduk pislik kadın

    YanıtlaSil
  20. saçından tutup duvarlara vuraın şu malı baktıkça gözlerim buharlaşıyo çirkinliginden

    YanıtlaSil
  21. salak kız fanlarıda salak robla aşk yaşadıgını düşünenlerde salak hepiniz alacakaranlık takıntısı var ama krisin alacakaranlıkdada bir bok becerdigi yok..

    YanıtlaSil
  22. sen daha zor çıkarsın sokaga yerin dibine gir bidaha çıkma

    YanıtlaSil
  23. kanalizasyon sularında bogulasın kristen

    YanıtlaSil
  24. sen anca evli adamlarla yiyiş kesin ilkte digildir allah bilir daha kaç adamın altına girmişsindir

    YanıtlaSil
  25. oyunculuguna sıçim o.ç senden ala bok yok asla sevilmiceksin

    YanıtlaSil
  26. GEBERRRRRRRRRRRRR

    YanıtlaSil
  27. kristen sadece yeteneksiz aptal bir fahişe

    YanıtlaSil
  28. ankette kristen stewart diyenleri tuvalete atıp sifonu çekmek istiyorum iyiki bir alacakanlıkta oynamış götümün oyuncusu bokumun kokusu

    YanıtlaSil
  29. Bu insanların mantığını anlamıyorum. Halen daha tek hata deyip duruyorlar. Hata var, "hata" var yani. Kız yolun ortasında ve arabada gayet rahat rahat elin herifiyle götürüyor millet tutturmuş bir hata lafını. Sevgililerini bunun yarısı kadar bir olayın içinde görseler affetmeyi bırak adını bile duymak istemezler ama iş başkasına gelince ama herkes hata yapar herkes ikinci bir şansı hakeder nutukları çekerler.
    Robert şu kızı affederse bilinki Summit baskı yapmıştır sırf göstermelik. Çünkü bir çok insan son filmi izlemem deyip duruyor. Tanıtımlar şimdiden sönük geçiyor. Durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Affedip film vizyona girdikten en geç 2 hafta sonra kızı şutlayacak. Nereden biliyorsun diyenler Robert'ın aldatmak hakkında düşüncelerini aratabilir. Adam sürekli röportajlarında mutlu bir ailede büyüdüğünü, tek eşliliğe inandığını, aldatmayı saçma ve aşşağılayıcı bulduğunu söyleyip duruyordu.
    Kristen'da bir röportajında Bella'yı anladığını (Edward ve Jacob'ı aynı anda sevmesini yani) İnsanın iki kişiyi sevebileceğine inandığını söylemişti. Gördük ki inandığını gerçekleştiriyor.

    YanıtlaSil
  30. Barismalarini istiyorum cunku bu olay bu kadar konusulup bomba gibi dusmeseydi gundeme robert onu affederdi hatirlarsinizki galada ilk ve son askim olucak tek kadin o demisti ve kristen cok genc ve heyecani seven biri biraz ipin ucunu kacirdigi icin yerden yere vurulmasi hos degil ama robert aldatsydi bu konu bu kadar konusulmazdi KADİN ALdATAmAZ YA

    YanıtlaSil
  31. Pardon ama anti Kristen'ciler kızım bişey diyo duyuyomusunuz ??
    Onu sevmeyebilirsiniz ama yinede saygı görmeyi hak ediyor. Ve biz Robsten'i (Bella - Edward) takıntımız yüzünden sevmiyoruz. Bana kalırsa Robsten çok gerçek bi çiftti. Kristen keşke bunu yapmasaydı ama yaptı bi hata . Affedilmesi güç ama sıf bu olay yüzünden ona sürtük denmemeli.
    O bunları hak etmiyor. Rob'a gerçekten üzüldüm ama abartılacak çok bişey yok . Tamam onu gerçekten seviyodur kırılmıştır ama bu sevgi tek taraflı değildi. Kristen'ın bi anlık hissi bunu yaptırmış. Ayrıca size bize böyle bişey olsa normaldir der geçersiniz. Sadece onlar tanınmış diye bu kadar çok abartılmamalı. Kristen işinden olmamalı. Bu kadar çok anticisi olmamalı. Oda yaptığından pişman zaten .
    Onları yargılamak bize düşmez. Herkez kendin sorumlu. Robsten geri birleşmez dersiniz 2 gün sonra Robert affetmiş olur. Özel hayatları bizi hiç bi şekilde ilgilendirmez. Konuyu bu kadar çok abartmayın lütfen !!

    YanıtlaSil
  32. üstteki sana söylüyorum eğer seni aldatan sevgilin olursa sen ona abartılacak bir şey yok deyip normal karşılayabilirsin.buda kristenın fanlarının yapabileceği bir şey zaten.

    YanıtlaSil
  33. ayrıca tek hata olup anlık his olduğunu nasıl savunabiliyorsunuz.kerizcanınızla özel bir iletişim yönteminiz mi var.doğru söylediği ne malum.

    YanıtlaSil
  34. Barismalarini istiyorum cunku bu olay bu kadar konusulup bomba gibi dusmeseydi gundeme robert onu affederdi hatirlarsinizki galada ilk ve son askim olucak tek kadin o demisti

    Rob böyle bir cümle hiç kullanmadı. Adam bu zamana kadar ilişkisi hakkında tek kelime demedi. dedikodu sitelerinin uydurduklarını inanıp kafanızda bir Rob çiziyorsunuz ona inanıyorsunuz.

    Birde biri anlık demiş. Abicim kız sokak artasında adamla buluşur buluşmaz üstüne atlıyor neredeyse, gayet rahat birbirlerine alışkın gibiler. halen anlık diyenler var. Hadi dışardaki anlıktı diyelim arada ki kaç anlık. dışardaki halleri arabada devam ediyor hatta daha beter bir şekilde. Kız anlık bir hata dedi diye herkes inanıyor. Ne diyecek aylarda devam ediyordu sonunda yakalandık mı. Safmıyız ne.

    Bide o resimler 17 Ağustos'ta çekilmiş. Kristen bu haltı yedikten sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi 20 Ağustos'ta Rob ile Rob'un arkadaşının konserine gitti üstüne 22 Ağustos'ta ödül törenine katıldı. 24 Ağustos'ta da resimler patlak verince tutup Robert'a açıklamış. Yani resimler yayınlanmasa adamı ayakta uyutmaya devam edecekti. Hem aldatıyor hemde adamı enayi yerine koyuyor halen daha melek o melek havalarındalar ya pess

    YanıtlaSil
  35. Bana bakın Kris hakkında düzgün konuşun ya siz kimsiniz kıza hakaret yağdırıyorsunuz? Ne olmuş yani bir aldatma olayı olmuşsa, bu onun hayatı ya götünüze mi giriyor?

    YanıtlaSil
  36. YASLARDAYIM KİMSE BANA BİRŞEY SORMASIN DİYOR HANFENDİ GÜLESİM GELDİ... AMA KIZ DAĞILMIŞ BELLİ Kİ YADA BÖYLE BİR İMAJ VERMEYE ÇALIŞIYOR.(BERTARAF Bİ HALDEYİM ROB GÖR HALİMİ GİBİ..)BAŞARILIMI BAŞARILI..
    KIYAFETLER SEVGİLİSİNİN ŞAPKA YİNE ÖYLE BİRAZ DAHA GEZER BÖYLE 3 AY İÇİNDE ACISI GEÇER YENİ BİRİLERİYLE ADI ANILMAYA BAŞLAR.AMA BU YAŞADIKLARI CİDDİ İMAJINA ZARAR VERDİ.(BUNLARA DUYULAN SEVGİ KURTLAR VADİSİNDEKİ ÇAKIRIN ÖLÜMÜNDEN SONRA CENAZE NAMAZININ KILINMASI GİBİ BİRŞEY )KİTAPTAKİ AŞAK KİTAPTTA KALIR.HERKESİN KİŞİLİĞİ FARKLIDIR. ARKADAŞLAR .ÜZÜCÜ AMA OLACAĞI VARMIŞ...

    YanıtlaSil
  37. Biz turkiyeni deger yargilarina gore elestiriyoruz unutmayin gencler orasi hollywood bi kez daha dusunun yorum yaparken ve robertla onlar birbirleri olmadan yapamazlar rob suan boynuzlandigi icin bisey yapamiyo ama bilin ki affedicek

    YanıtlaSil
  38. Belli ki Rob affetmek için yer arıyor . Daha neyin kafasını yasıyorsunuz ki ? Kristen ı eleştirmek kimsenin haddine değil . Eminim ki şu an ona sürtük vb. şeyler söyleyenlerin çoğu Robert hastası . Bu olay olmadan once çok yakıstırıyordunuz birbirlerine ! Ne oldu şimdi Rob un kalbi kırıldı diye Kristen sürtük mü oldu ? Haa bi de şunun bilinmesini isterim Robsten fanlarıyla Robert ya da Kristen fanları bir değildir ! Kristen ve Robsten fanlarının bazıları (sahte fanlar) Robsten bitince hemen Kristen ı suçluyorlar. Kristen fanlarının bu olaydan sonra neredeyse %50 oranında azaldıgını herkes farketti . Buradan sahte Kristen fanı olupta bu olaydan sonra sürtük Kristen bilmemne bak Robuma neler yaptı diyenlere sesleniyorum ; Neden en başta ben Robert fanıyım demedinizde Robsten için ölüyorum demeyi tercih ettiniz anlamıyorum ... Ben ne olursa olsun Robert'ı da Kristen'ı da en önemlisi Robsten ' ı da seviyorum ve hala onlara da kararlarına da saygı duyuyorum . Son olarak şahsen barışmalarını tercih ederim çünkü artık sahte fanlar ortaya çıktı ve birer birer döküldü . Yani Kristen ın insan içine henüz yeni çıkması ve Robert ın Rupert le konuşmak istemesi ve Kristen ile ilgili hiç bir açıklama yapmaması insana kısa sürede bir olay patlatacak gibi düşündürüyor . Bu olay robsten ın tekrar bir araya gelmesi gibi bir olay olabilir ..

    YanıtlaSil
  39. krıstenı cok sevıyorum o benım ıdolum harıka bır kız kendısı haberı duyunca yıkıldım bır anlık hatası yuzunden olaylar korkunc bır hal aldı ve krıstenden nefret edenle bence krısten bunu haketmıyor o cok tatlı bırısı harıkasın krısten senı cok sevıyorum ama tabıkı robert bunu hak etmıyordu

    YanıtlaSil
  40. Ya abi ben ne kris ne rob ne de robsten faniyim ama ortada affedilmesi çok zor bir "hata" var,ve siz fanliktan siyrilarak mantikli duşunun.siz ne robu nede krisi tanıyorsunuz. Olayların nasıl gelişeceği hakkında hiç bir şey söylenemez.herkesi mantığa ve terbiyeye davet ediyorum.fakat ortada söyle bı gercek var ki onlar oyuncu ve para kazanmaları gerekiyor.o yüzden ilme odaklanacaklar galada sahte samimiyet falan olacak ...bilmem anlatabildim mı

    YanıtlaSil
  41. Biliyorum çirkin birşey ama ünlüler galalarda vb. yerlerde reklam amaçlı yakınlaşabiliyorlar bir kaç haftaya kalmaz barışırlar . Zaten mantıklı düşünenlerin çoğu bu işin reklam amaçlı oldugunu anlayacaktır .

    YanıtlaSil
  42. Gerçi Rob un hayranları Kristen ın filmlerini boykot ediyor pek reklam yapamamıslar sanki :/ .

    YanıtlaSil
  43. Dedigim gibi Rob affetmek için yer arıyor . Bakın : Robert Kristen ile yüz yüze konuşmayı kabul etmiş .
    NOKTA ! .

    YanıtlaSil
  44. Yav halen daha dedikodu sitelerinin yazdıklarına inananlar var. Ne Rob gidip Rupert Sandersle görüştü ne de Kristenle. Adamın evden ayrıldığı nakliye arabalarının fotoğraf gelmesi ile kanıtlandı. Sürekli magazinciler bir taraflarından haberler uydurup duruyorlar. Fanlar ne istiyorsa onlar onları yazıp kazanıyorlar. Şimdi de Rob'ın Katy Perry ile görüştüğünü söylüyorlar. Her yazılana inanırsak işimiz var. Bide çıkan haberleri doğru olarak görüyorlar ya. Gerçi istedikleri bu olduğu için amanda aman barışıyorlar haberleri işlerine geliyor ya neyse.

    YanıtlaSil
  45. iyi ne güZel.genç diye kendinin 2 yaşı katındaki adamlarla aldatsın.diyosunuz ki 1 kere oldu.sonuçta 1 kere de olsa oldu.sonra da çok üzgünüm diyor.üzgün olmakla zamanı geri alamıyoruz.kristen a hayrandım ama şimdi gözümde hiç değeri kalmadı.hem hayranlarını kaybetti hem de rob u

    YanıtlaSil
  46. orbsteni çok severdim ama artık bitti kristenin bu aldatma olayını yaşatmasını gençliğine bağlıyorum ben kristenin yanında annesi ve babası yokru yani başı boştu yaşı daha 22 her insan 22 yaşında aşık olduğu kişiye sadık kalamayabilir

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)