4 Ağu 2012

Bella Thorne ve Zendaya'dan 'Fashion Is My Kryptonite' Klibi

Disney Channel'ın sevilen dizisi Shake It Up'ın başrol oyuncuları Bella Thorne ve Zendaya'dan yeni bir video klip geldi! Klip modayla alakalı ve çok renkli. Bella ve Zendaya ne giyeceklerini düşünürken dolaplarının arkasında bir kapı fark ediyorlar. Kapıyı açtıklarında ise kendilerini, modayla ilgili ve cıvıl cıvıl bir yerde buluyorlar. Ben çok beğendim klibi, ya siz?

13 yorum:

  1. Bu ikiliye de dizileri için yaptıkları müziklere de doğrusu bayılıyorum.Klibi de şarkısı da çok güzel olmuş gerçekten.Elbiseler de bir harika.

    YanıtlaSil
  2. klip harika ama ordaki elbiselere bittim ikiside çok hoş görünüyorlar

    YanıtlaSil
  3. yaa doğrusu gerekirse oyunculuk için uygunlar ve başarılılar "evet" ama şarkı için koca bir "hayır" her isteyen şarkıcı olamaz seslerinde bir özellik yok zaten daha 154-15 yaşlarındalar sesleri tam oturmamış bu yüzden onlar bu konuda bir kariyere atanmamalı

    YanıtlaSil
  4. ya zendaya ile bellanın sesleri şarkıda mukemmel ama klip saçma sapan yani giysileri açınca orada neden kapı olsun ki ?

    YanıtlaSil
  5. Elbiseler harika o.O şarkı da fena sayılmaz

    YanıtlaSil
  6. İkisinide cok seviyorum ama seslerinin pek özelliği yok

    YanıtlaSil
  7. ikisinide cok sevıyorum mukemmel sarkı mukemmel klıp mukemmel elbıseler ve tabıı kı mukemmel olan ıkı guzel kız harıkalar

    YanıtlaSil
  8. Şarkıyı beğenmedim ama klip hoş.

    YanıtlaSil
  9. İkisini çok seviyorum ama klip ve şarkı hiç güzel değil. Mesela şarkılarından Watch Me çok güzel klibi de güzel.Ama bu olmamış yaşlarına göre baya büyük görünmüşler.Ama elbiselere resmen BAYILDIM!!! <3 :D :)

    -zeyzey<3

    YanıtlaSil
  10. Ohaaa be. İkiside çoooook tatlıı.bu iki kıza bayılıyorhm zaten bellarinayım<3 orda bi dolgu topuklu ayakkabı vaRdı ona bitdimm<3 şarkı harika bence klip ve elbiselerde öyle tabii

    YanıtlaSil
  11. onları sevmeyin ben sevebilirim

    YanıtlaSil
  12. Şarkının anlamınıda yazarmısınız

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)