25 Tem 2012

Kesha Şuan Türkiye'de Mi?

Kesha şuanda Türkiye'de olabilir! Çünkü kanıtlarımız var. Onu Türkiye'de gören olmadı ama twitter'a koyduğu fotoğraf herkese merak uyandırdı. Kesha 6 gün önce Twitter'a içli köftenin fotoğrafını koydu. İngilizce olarak "Intimite Meatball" yazıyordu yani "Samimi Köfte" Kesha da fotoğrafın altına "Samimiyet seviyesine kafa yoruyorum." yazdı. Aynı zamanda Kesha'nın annesi 6 gün önce Bodrum'da çekildiği bir fotoğrafı, dün ise İstanbul'da çekilmiş bir fotoğrafını koydu. Kesha'nın şuan İstanbul da olduğu belli değil. Ki şuan burada olduğunu sanmıyorum çünkü Twitter'a Los Angeles'da olduğunu falan yazıyor. Ama annesi şuan İstanbul'da ve bu kesin.

2 yorum:

  1. Annesi geldiyse fotoğrafı Kesha'ya göndermiş olabilir belki :S :/ :P

    YanıtlaSil
  2. Kesha Insagram hesabından attığına göre demekki Türkiye'deydi.ABD'de içli köfte yazıp yiyecek hali yok ya.Ke$ha Los Angeles'tayım diyor ama tatil yapıyordu.Çünkü magazinciler onu rahat bırakmayacaktı.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)