27 Tem 2012

Justin Bieber'ın Yeni Klibinden Bir Bölüm Yayınlandı

Justin Bieber'ın son hit şarkısı As Long As You Love Me'ye çekilen klibin küçük bir bölümü yayınlandı. Klip kısa bir film tadında olacak gibi. Justin Bieber, sevdiği kızın evine gidiyor ve babasıyla karşılaşıyor. Babası, Justin'in kızıyla görüşmesini istemiyor. Olay bu. Güzel bir klip gibi.

7 yorum:

  1. Bu çooook güzeell :) Şarkı zaten muhteşem <3

    YanıtlaSil
  2. Ve tam klip Çarşamba günü çıkıyor :)

    YanıtlaSil
  3. hiç bi bok anlamadım alt yazılısı olaydı iyiydi şarkı süper ama

    YanıtlaSil
  4. Eskiden pek sevmezdim justini ama bu albümüyle herkesin gönlünü fethettiğini düşünüyorum... Bu albümünden en sevdiğim şarkısı olan as long as you love me ye de klip çektiğini görünce gözüme girdi... :D :D Justin bu albümüyle büyüdüğünü hissettiriyor... Ve bu ona çok yakışıyoo :D

    YanıtlaSil
  5. I love her deyişine ölünür.
    güneş te en güzel yerden vuruyor suratına*.*
    merakla bekliyorum bu klibi.

    YanıtlaSil
  6. Oyyyyyşş... Çok tatlı. Daha buna rağmen bu çocuğun anticileri var. Aşkım ya. Beliebers sana tekrar aşık oldu bitanem. <3

    YanıtlaSil
  7. Biraz yeşilçam ın "parayı al ve kızımı rahat bırak" klişesine benzemiş. :D :D :D Ama şarkı muazzam. benim taktığım şarkılardan.:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)