22 May 2012

Pink: Chris Brown Kadar İyi Playback Yapmak İstiyorum

Chris Brown'un çok hayranı var. Ama Pink ve kocası Carey Hart onlardan biri değil. Evli çift Pazar günü, Billboard Müzik Ödülleri'ni izlerken twitter'a yorumlarını yazıyorlardı. Chris Brown şarkı söylemeye başlayınca pek taktir etmediler. Pink şöyle yazdı:
Eğer birgün playback yaparsam, Chris Brown kadar iyi yapmak istiyorum.
Chris performansta canlı söylemiyordu. Pink buna gönderme yaptı. Kocası Carey Hart ise şunu söyledi:
Eşimi aynı performansı yaparken gördüğüme eminim. 3 aylık hamileydi ve şarkıyı gerçekten söylüyordu.
Carey ise Chris Brown'un bisiklet bölümlerini Pink'in 2010 Amerikan Müzik Ödülleri'nden çaldığını düşünüyor. Ben sadece şunu diyeceğim. Chris Brown gerçekten çok iyi bir sanatçı ve Pink'i de seviyorum. Ama Pink performansında o kadar da dans etmediği için canlı söyledi. Tamam iyiydi ama Chris'in performansı tamamen dansla alakalı. Playback yapması gayet doğal. Nedense sadece Chris Brown yapınca batıyor :)

9 yorum:

  1. Yazarımıza katılıyorum, Chris Brown'ın performansı dansa dayalı bir performanstı ve böyle bir performansta playback yapması doğal bir durum. Ama Pink, sadece yani özellikle de Chris Brown'a yapmıyor bunu. O'nun, tüm playback yapan sanatçılara karşı böyle bir tavrı var, ki bence bazı eleştirilerinde de çok haklı noktalara değiniyor. Ama bu onlardan değil. Ben bu iki sanatçıyı da çok seviyorum, herbiri kendi alanında 1 numara! :)

    #Can

    YanıtlaSil
  2. üstelik yarı playback yapıyo tam değil bence gayet de güzel iş çıkarmış :)

    YanıtlaSil
  3. İnsanların Chris'i kötüleyerek yükselme çabasını anlamıyorum. Bi kere o kareografiyi herkes gerçekleştiremez, Pink'i aynı kareografiyle izlesek soluk alıp-verme sesinden başka hiçbişey duymayacağımıza eminim. Zamanında MJ'de yapmış Britney(dans etmediği halde) hep yapıyo, aynı gece Justin Bieber de playback yaptı ama kabahatli olan Chris Brown'dır(!). Chris'in eleştirilere twitterdan verdiği cevaba bayıldım duruşunu korumuş çocuk. Chris gibilerinin hakettiği değeri insanlar zaten öldükten hiç bi anlamı kalmadıktan sonra veriyo, MJ gibi..
    Ess

    YanıtlaSil
  4. P!nk 2010 Grammy performansını izlememiş olmalısınız..P!nk her şekilde onun ayakta söylediğinden çok daha iyi söyler!(hemde havada-akrobasi figürleri sergilerken bile) bkz:http://www.youtube.com/watch?v=3X80ukmcE_Y sonuna kadar izleyin lütfen!..

    YanıtlaSil
  5. Pink'i gerçekten çok seviyorum ama Chris Brown 'u daha çok seviyorum.Pink biraz sanki sert çıkmış.Chris Brown çok dans ettiği için nefesi yetmediğinden dolayı playback kullanmıs olabilir evet ama o zaman lady gaga ya ne demeli? kadının tüm ünlülerden daha iyi bir sahne performansı var ve çok gösterişli ayrıca çok hareketli çok dansla dolu ama kadın playback kullanmıyor bunu kendiside söyledi zaten.Bilmiyorum Chris Brown nun da haklı olduğu nokta var , Pink'in de bence :) Ama Pink biraz daha yumusak olsaymıs daha iyimiş neyseee :D

    YanıtlaSil
  6. P!NK, herşeyi ile o adamdan çok üstün. Bir kere P!nk'in sesinin Chris'in sesinden daha güçlü ve güzel olduğu bir gerçek. Evet, Chris çok dans ediyor ama P!nk orda hamile! birde diğer performaslarını izleyin, aradaki fark çok belli. Yani hem dans edip, hemde detone olmadan şarkı söyliyebilen çok az şarkıcı var demi.. demekki Chris onlardan değil ;)

    YanıtlaSil
  7. Konuş admin konuş agzndan bal damlyo. Haklsn herkes playback yapyo ndnse Chris yapnca batyo. Dans gstrsi yapan herkes playback yapar. Beyonce usher fln hep knserlernd dans edp playback kullanyo Chris gbi. .

    YanıtlaSil
  8. Pink asla Christen üstn olamaz. Chris cok iyi sarkcı ve cok iyi danscı. Pink şarkclgn sahnede sadce mikrofona köslmek oldgnu sanıyo. Twitterda ve facebookta kmin daha çok takpcisi var acaba? TABKDE CHRISin . . Halk hersyn farknda yani. Pink herkese satasarak ve brlernin üstne bsarak ykselmeye clsyo. Resmen dsi erol köse ya. Sadce chrise dgl. Herkese satasıyo. Okyruz hep. Ama bu sefr chrise satasmakla hata yaptı. Onun skı fanları. Hani pinkte olmaynlarndan.

    YanıtlaSil
  9. Knuş admn knus agzndan bal damlyo. Cok svdm seni hehe :) evet haklsn chris yapnca batyo. Beyonce usher fln onlarda dans edp plyback yapyo. Yani chrise has bsy dgl ama kmse anlamk istmyo.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)