12 May 2012

Jonas Brothers'ı Sevmemizin 5 Nedeni

Neredeyse 2007 yılından beri Jonas Brothers grubunu tanıyoruz. Onların müziklerini dinliyoruz, Camp Rock filmlerini ve Disney Channel'da ki 'Jonas' dizilerini izliyoruz. Onları tanıdığımızdan beri de çok sevdik. Peki niye sevdik onları ?
Onların hepsi cazibeli
Şu yukardaki fotoğrafa baktınız mı ? Ne kadar sevimli ve sempatik görünüyorlar öyle değil mi. Erkeklere gülmek herhalde bu kadar yakışamaz.
Tarzlarıyla konuşuyorlar
Jonas'ların kıyafet seçimleri daima kırmızı halıya uyacak nitelikte. Bazen zıt giyiniyorlar. Ama bu onları daha da ikoncan yapıyor. Ve tuhafıda da onlara yakışıyor.
Hepsinde espiri anlayışı tavan
Grubun en komiği Joe sanabilirsiniz. Ama Nick Jonas'da aslında hassas yapısının altında komik birisini saklıyor. Bunu kılık kıyafetin de anlayabilirsiniz.
Süper yetenekli kardeşler
Hepsi de spor yapmayı çok seviyor. Kaslar zaten tombul tombul tişörtlerinden belli ediyor. Aynı zamanda onlar artık bir tiyatro yıldızı da. Nick J Brodway' de oynamıştı.
VE EN ÖNEMLİ OLAN 5. NEDEN
Tabiki de onların müzikleri!! Onların müziklerini anlatmama kelimeler yetmez herhalde. Ama şu kadarını söyleyebilriim; 7 Yıl, 100+ şarkı, 5 Albüm, 42+ödül, 10 Milyon albüm satışı, 36+ Altın ve Platin sertifikası. Bol Jonas'lı günler dileriz.

3 yorum:

  1. yerim onları sevmem için daha bir çok neden sayabilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Bence de çok yetenekliler ve cool'lar fakat disney chanel daki dizilerinde oynadıklarında ilk başta çok sevmiştim ama 2.sezonu tam bir rezaletti.Neden ilk sezonuda sevdiğimi anlamadım o ayrı ve bence bir adım daha öne çıkmalılar ve 1D ile karşılaştırılmamalılar çünkü daha yetenekliler!!!
    Ama öne çıkmalılar.
    ANTİ-KA

    YanıtlaSil
  3. hepsini seviyorummm daha çok neden var

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)