3 Mar 2012

Justin Bieber'ın Doğum Günü Partisi!

1 Martta doğum günü olan Justin'in, doğum günü partisinin resimleri bugün internete sızdı. Partide Selena'yı öperken bir poz veren Justin, partide çok şıkmış gibi görünüyor. Selena ise, parlak kırmızı straplez bir elbise giymiş. Fotoğraflardan sonra, Selena ve Justin, Türkiye ve Dünya çapında Twitter'da TT oldular.

7 yorum:

  1. eskiden jelenayı takmıyordum ama şimdi gerçekten sıkmaya başladı. belieber falan da değilim. selena'nında gözü hep kamerada.

    YanıtlaSil
  2. bence çok haksızsız siz hayla anlamıyormusunuz birbirlerine aşıklar

    YanıtlaSil
  3. sizene yaa kameraya istedikleri şekilde poz verebilirler sonuçta onlar sevgili ayrıca selena'nın gözü kameradamı???? ohooo siz daha gözü kamerada ünlüler görmemişsiniz kamera bağımlısı ünlüler çoook en baştada PARİS HİLTON varr

    YanıtlaSil
  4. Nasıl bizene ? Herkesin düşüncelerini belirtme özgürlüğü var betülcüm.. Neden evlerinde öpüşüp , sarılmıyorlarda kamera önünde yapıyorlar bunu ? Belieber'lerin tamamı olmasada yarısından çoğu bu ilişkiye karşı. Justin'in onları düşünmesi gerek bence. Ama ikiside bunu pek önemsemiyor. Ayrıca burada konumuz ne Paris Hilton nede diğer ünlüler. Biz burda bu fotoğraf hakkında yorum yapıyoruz başkalarını onlarla kıyaslayarak değil.

    YanıtlaSil
  5. insan hayal etmeden hiç bişey yapamaz unuttunuzmu justinde buraya kadar hayal ederek geldi...hayallerinizden asla vazgeçmeyin diye kendiside sölemişş...

    YanıtlaSil
  6. selena hep kameralara oynuyor
    böyle yapa yapa justinin hayranları eksildi
    selena giderek çirkinleşiyor

    justini de sevmem

    YanıtlaSil
  7. Onlar ünlü ne bekliyosunuz evden çıkmasınlarmı?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)