11 Kas 2012

Justin Bieber 'Cry Me A River' Şarkısını Selena Gomez İçin Mi Söyledi

Selena Gomez ve Justin Bieber'ın resmi olarak ayrıldıkları nihayet onaylandı. Selena ve Justin aslında bundan bir hafta önce bitirmişler ilişkilerini sadece basına sonradan sızdı. Justin Bieber geçen günlerde Boston'da verdiği konserde Justin Timberlake'in meşhur ayrılık şarkısı olan 'Cry Me A River' ı söyledi. Sizce Justin'in ayrılık sonrası bu şarkıyı konserinde söylemesi bir tesadüf mü ? Bana kalırsa hiç değil. Aralarında bir anlaşmazlık olduğu bence apaçık ortada. Kaynakların çoğu Jelena ikilisinin güven sorunları yaşadıkları için ilişkilerini bitirdiklerini söylüyor. Ve tabi birde iş yoğunlukları var değil mi.

7 yorum:

  1. güzel söyleyememiş.

    YanıtlaSil
  2. Eminim ki ikiside hala birbirini seviyor.Barışacaklar...

    YanıtlaSil
  3. inşallah barışırlar da selena justinin resmini hala twitterdan kaldırmamış neden acaba

    YanıtlaSil
  4. nereden onaylandı ki?
    hem selena justinin saatini takmış bugün ve selena twiterından daha justin in resmini silmemiş

    YanıtlaSil
  5. Sarkiyi muhtesem soylemiss Askim benim bebegim
    BENCE DE SARKIYI SELENA ICIN SOYLEMIS GIBI GORUNUYOR OFFF JUSTIN NE YAPIYOSUN HALA COZMUS DEGILIM SELENAYI SEVIYO MUSUN EGER SEVIYOSAN NIYE AYRILDIN OF YAA
    SENIN MUTLULUGUN BIZIM KUTLULUGUMUZ SAKIN UNUTMA.....

    YanıtlaSil
  6. Sanırım Selena için söyledi. Ayrıca Justin Bieber şarkıda ''seni seviyorum'' olan kısmı ''seni sevdim'' olarak değiştirmiş ??

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)