13 Mar 2012

Chris Brown'un Sevgilisi: "Rihanna Hayranlarından Korkuyorum"

Chris Brown'un sevgilisi Karreuche Tran evinden korumaları olamadan çıkmaya korkuyor! Çünkü Rihanna'nın hayranları onu öldürmeye çalışıyormuş. Geçen hafta Rihanna, kekin üstüne gözlük ve halka küpe koyup fotoğrafı twitter'a yükledi ve şöyle yazdı: "Seni sürtüğüm yapacağım." Bu laf Karreuche'ye gitti çünkü Karreuche'nin Rihanna'nın gönderdiği fotoğraftaki gibi gözlük ve halka küpelerle fotoğrafı var. Ayrıca Rihanna'nın paylaştığı kek "Rice cake" yani pirinç keki ve Vietnam'a özgü bir kek. Karreuche ise Vietnamlı. Rihanna'nın bazı hayranları bu şakayı fazla ciddiye aldı. Karreuche'yi her gördüklerinde "Arkanı kolla, çünkü seni öldüreceğim!" diye bağırıyorlarmış. Rihanna twitter'a koyduğu fotoğrafı Karreuche'ye gönderdiği hakkında birşey söylemedi ama herşey öyle gözüküyor! İşte o fotoğraf:

2 yorum:

  1. Rihanna hayranlarını çok seviyorum. Her durumda Rihannayı kolluyorlar onun arkasnda duruyorlar :) Karşılıksız sevgi bu olsa gerek.

    YanıtlaSil
  2. TABİKİ KORK! BENDE DAHİL RİRİ'NİN BÜTÜN HAYRANLARI ONUN YANINDA NE DİYOSUN CHRİS? HAYRANLARIN SENİ ÇOK SEVİYOR RİHANNAA<3 <3 <3 <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)