16 Şub 2012

Selena Gomez The Scene Grubuyla Yollarını Ayırdı

Selena Gomez müziğe ara vereceğini açıkladıktan 1 ay sonra Instagram hesabına The Scene grubuyla olan fotoğrafını yükleyerek The Scene grubuyla yollarını ayırdığını açıkladı:

"Bu grup adına ne kadar gururluyum olduğumu asla ifade edemem. İlk günden beri yanımda oldular ve artık herşeyin bittiğine inanamıyorum. Sizi seviyorum The Scene, marsh mellow kızlar, Ashley ve Ashlee, Jivanta, Marco, Brian ve Brian, Mark, Jason, Javier, Tommy! Bunların hiçbirini siz olmadan başaramazdım. Şu anda gözlerim doldu!"

Bu yazı birçok hayranın aklını karıştırdı ve Selena facebook sayfasında bunu açıkladı:

"Son Instagram gönderime açıklık getireyim. Grubum ve ben bir süre ayrı takılacağız. Bu yıl sadece oyunculuk ve filmler var. Ben de grubumun istediği yerde, istediği kişilerle müzik yapmasını istiyorum. Geri döneceğiz ama iyi bir süre olacak. Onları ve sizi seviyorum!"

Selena Gomez, Ocak ayında oyunculuk kariyerine odaklanacağını açıklamıştı. Selena şimdilik "Spring Breakers" ve Adam Sandler'ın yeni filmi "Hotel Transylvania" filmlerinde rol alacak.

1 yorum:

  1. yanlış yazdın heralde Hotel Transylvania filminde miley oynayacak selena değil

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)