15 Şub 2012

Justin Bieber, Selena'ya Yüzük Aldı

Justin Bieber ve Selena Gomez sevgililer gününü biraz erken kutladı. Geçtiğimiz haftasonu Instagram hesabına "Sonunda evdeyim! Ayy" açıklaması yaparak üstünde "J" harfi olan bir yüzük fotoğrafı koydu. Burdan insanlar nişanlandıklarını falan anlayabilir ama daha hiçbir şey söylenmedi. Yüzük sevgililer günü için mi yoksa evlilik için mi bilinmez ama aşklarının daha da güçlendiği kesin.

12 yorum:

  1. selena sewmiyorum!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. selena justin hiç yakışmıyorlar !!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  3. Yeter ama yeter yeter yeter yeter artık ya YETER!

    YanıtlaSil
  4. çok seviiindiiim <3 selenada size hayrandı

    YanıtlaSil
  5. Umarım evlenmezler yoksa justin hayranlarını kaybedecek :\ Bnde belieberım

    YanıtlaSil
  6. selenaden nefret ediyorum

    YanıtlaSil
  7. Selena şarkıcılığı bıraktı Sıra Justinede gelicek

    YanıtlaSil
  8. Selena oyunculuk yapmak istediği için bıraktı. Evlendikleri için Belieber'lıktan vazgeçenler gerçek değiller!!

    YanıtlaSil
  9. selena çok şımarık birisi justin gibi biriyle çıktığı için havalanıyo. aslında justin nası böyle çirkin ve gıcık bi kızla çıkıyo hala aklım almıyo.selena hayranları özür dilerim ama selena çoooooook gıcık çoooooooook şımarık çooooook kendini beğenmiş bi kız. JUSTİN BENCE ONDAN HEMENNNNNN AYRILMALI .

    YanıtlaSil
  10. Selena oyunculuk yapmak istediği için bıraktı. Evlendikleri için Belieber'lıktan vazgeçenler gerçek değiller!! ' sana katılıyorum kardeşim. Justin'in gerçek fanıysanız ondan vazgeçmezsiniz. Hep Justin Selena'dan ayrılsa sizinle mi çıkıcak sanıyosunun? Bu kadar hayal aleminde yaşamayın lütfeen !

    YanıtlaSil
  11. selena havalanmış bi YA JUSTİN HEMEN ONDAN AYRILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YA HİÇÇÇÇÇÇÇ AMA HİÇÇÇÇÇÇ YAKIŞMIYOSUNUZ ayrıca ben justin benle çıksın demiyorum (zaten öle bişi olamaz justin amerikalı) selenayla hiç ama hiç yakışmadıkları için ayrıca SELENA SENDEN ÖLE Bİ GICIK KAPIYORUM Kİİİ

    YanıtlaSil
  12. Ya hayır her paylaşan J diyor ama F harfi forever anlamında .Eğer düzgün bakılırsa rahatça anlaşılabilir . J de olabilir gibi ama J ve F harfi aynı andada oalbilir ama o Forever anlamında.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)