21 Oca 2012

Vanessa Hudgens 'Umutsuz Vaka' Oldu!

High School Musical filminin başrol oyuncusu olarak tanınan 'Vanessa Hudgens' geçtiğimiz birkaç gün önce 'Journey 2: The Mysterious Island' isimli filminin galasını yapmak için bavulunu hazırlamıştı. 19 Ocak'ta Hawaii'de sevgilisi Austin Butler ile plaj keyfi yaparken, turuncu bikinisinin onu biraz tombul gösterdiği de ap açık ortada. 'Gimme Shelter' filmi için kilo alan Nessa'nın fazlalıkları hala var gibi. Ama biraz sporla daha sıkı yapacağını da biliyoruz ve de sağlıklı beslenmeyle. Ayrıca Nessa yeni filmleri için şunları söyledi;
Yeni filmlerimin biraz karanlık tarafı olmasının nedeni büyümüş olmam. Sürekli aynı şeyleri yapmayı seven birisi değilim. Oynadığınız rollerdeki görünüşü yaratmak inanılmaz birşey. Tamamen umutsuz vaka olan karakterlere dönüştüm. Yumruklarınızı kaldırıp istediğiniz roller için savaşmak çok eğlenceli.

3 yorum:

  1. Bayağı bir fazlalığı var.Sevgilisi yanında tığ gibi..Nesaanın göbekten ve bacaklarından kilo vermesi lazım

    YanıtlaSil
  2. Bu resimleri göreceğime...............
    Of sinir oldum yea -,-

    YanıtlaSil
  3. Elbeet birgün elime geçcen sen vanessa yedin çoçuuğuu !

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)