21 Oca 2012

Avril Lavigne'in Moda Projeleri Devam Ediyor!

27 yaşındaki dünyaca ünlü müzisyen Avril Lavigne'ın müzik tutkusu olduğu kadar moda tutkusununda olduğunu biliyoruz. Onun kendine özgü bir çılgın tarzı var ve böyle olmayı da seviyor. Aynı zamanda 'Abbey Dawn' isimli bir moda markası da var. Kıyafet tasarlamayı Avril çok seviyor ve şimdide tırnaklar üzerine gerçekleştirmek istediği bir proje var. Detayları öğrenmek ve Avril'in moda üzerine yaptığı röportajı okumak ister misiniz ?
Kıyafetler yapmak gerçekten çok havalı birşey. Kıyafetler, tırnaklar, güzel kokular, makyaj ve saç gibi şeylerle uğraşmayı çok seviyorum. Aynı zamanda Salon Effects Real Nail Polish Strips için gerçekten çok heycanlıyım. Bununla tırnaklarını temizleyebilir ve onları sağlıklı, renkli, parlak bir şekle sokabilirsiniz. Ben çok hızlı birisi olduğu için bu işlem sadece 5 dakika sürdü. Kişisel tarzımla böyle bir çıkış yapmak gerçekten harika. Çok 'Rock n Roll' , parlak ve renkli bir havası var. Tırnaklarınızda kıvılcımlar ve yıldızlar oluyor. Bunlar benim için çok şeker. 
Görselliğe önem veren bir insanım. Birşeyler yaratmayı ve renklerle onları eğlenceli hale sokmayı seviyorum. Bu benim yaşadığım bir tür ilhamsal deneyim gibi. Bence hayranlarım da bunları çok sevecek. Çünkü çok basit ve eğlenceli.

5 yorum:

  1. harika bir haber bu çok teşekkürler

    Avril Lavigne <3

    YanıtlaSil
  2. ojelere bayılırım
    müthiş bir haber bu!!

    YanıtlaSil
  3. vay canına
    Avril ve oje harika olacak :)

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir haber bu

    YanıtlaSil
  5. keşke Türkiye'ye de gelsee

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)