27 Oca 2012

Miley Cyrus Gençlere Kötü Model Oluyor

Geçen günlerde yaptığımız bir haber de Miley'nin sevgilisi Liam Hemsworth'ün doğum gününde yaptığı pek hoş olmayan bir hareketten bahsetmiştik. Bu haberden sonra basında yargılanmaya devam eden 19 yaşındaki hem oyuncu ve şarkıcı olan genç yıldıza TMZ genç hayranlarına kötü bir idol olduğu gözüyle nitelendirdi. Yaptıkları açıklama ise;
Miley cyrus sağlıklı ve iyi bir şekilde Hannah Montana'yı oynadı sonrasında ise kötü bir model oldu. Miley Cyrus sevgilisinin doğum gününde ona penis şeklinde bir pasta aldı, poz verdi. Lindsay Lohan ve diğer genç yıldızlar gibi Cyrus da  kendisini sigara ve uyuşturucuyla ifade etti. Bu gerçek dünya değil, çünkü gerçek dünyada bu davranışların bir sonuçları vardır.

49 yorum:

  1. Hayır mı diyo çoğunluk..Evt Miley çok yetenekli ve güzel..Ama şu da bi gerçek ki sürekli objektij önünde ve bu hayatı kendi seçti..Bu nedenle hitap ettiği yaş grubuna uygun davranmalı..Biz onu Hanna olarak tanıdık ve hala onu takip ediyoruz..Ama daha küçük olan çocuklar onu iyi yönleriyle beraber kötü özelliklerini de 'o yaptıysa iyi birşeydir' diye düşünüp örnek alabilirler..Bu nedenle hayır diyenler iyi düşünsün.Yoksa sizde sevgilinize aynı şeyi mi yapardızı?Gerçek şu ki burası Türkiye..Bunlar bizim örf ve geleneklerimizce hiç te hoş olmayan tavırlar..Ama siz kendinizi geleceğin çakma amerikalısı olarak görüyorsanız bilemem..

    YanıtlaSil
  2. Melis'e katılıyorum.Yani miley ünlü olmayı o istedi ve Hannah Montana ile kendini tanıttı.Hannah montana Genç gruplara hitab eden bir diziydi.Yani fanları arasında küçük çocuklarda var.Bunuda hesaba katarak hareket etmeli.Yorumlara falan baktığımda hep yok miley 19 yaşında istediğini yapar yok tek miley'i mi görüyorsunuz yok bu hareketler orada normal karşılanıyor diyosunuz.ilk olarak evet miley 19 yaşında ve reşit ama dikkatinizi çekmek isterim ki 19 o kadar da büyük bir yaş sayılmaz ve yukarda belirttiğim gibi onun küçük fanları var ve bazıları miley'i örnek alıyor.O yüzden -dediğiniz gibi çocuk değilse yani artık büyükse -bunu düşünüp hareket etmeli.İkinci olarak burda kimse sadece miley kötü gibi bir iddia da bulunmuyor.Sadece şu anda miley hakkında bir haber var bizde bunu eleştiriyoruz.Yeri geldiğinde onlarıda eleştiyoruz.Zaten kimse onlar iyi gibi bişey de demiyor.Ayrıca orda normal karşılanması yaptığının normal ya da doğru olduğunu göstermez.Bence iğrenç bir pozdu.Görünce midem çok kötü oldu şahsen.Normalde Miley'i severim şarkılarını faln dinlerim.Bir ara dizisine falan da bakıyodum.Ama o pozlar benim için Miley'den soğumam için bir sebep yani.Tabi bu benim kendi görüşüm.Son olarak o HAYIR diyenlerin bir daha düşünmelerini istiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Melis'e katılıyorum. Şu ana kadar Miley'nin yaptığı her şeye onun şaka anlayışı , yok ne yaparsa yapsın, yok o büyüdü. Ne büyüdü daha 19 yaşında. Bunları yapabilecek bir yaş değil bu. Hatta bu davranışlar hiç yapılmaz. Miley'nin 13 yaşında da 8 yaşında da hayranları var. Madem kameralar önünde bir yaşamı seçti, yaptıklarına dikkat etmeli.

    YanıtlaSil
  4. evet bencede kötü örnek oluyor. ama ne yaparsa yapsın seviyorum onu. inşallah düzelir harika bir babası ve sevgilisi var bence uyuşturucu kullanmadan da mutlu olabilir. ama bir yandanda düşünüyorum hayattaki bütün zevkleri tatmış parasıyla alamayacağı şey yok platonik aşk yaşama ihtimali bile yok her istediğini elde eden biri DAHA fazla mutlu olmak için şüphesiz uyuşturucuya yönelir. yani demek istediğim bir insan her şeyi elde ediyorsa hayatta bir amacı kalmaz amacı kalmayıncada kendini sigara uyuşturucu gibi şeylerle ifade eder

    YanıtlaSil
  5. Alıntı: "9 yaşında oyunculuğa ilgi duymaya başladı ve babasının oynadığı dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Yeteneği keşfedilmişti ve ondan iki yıl sonra 2003'te Büyük Balık adlı Tim Burton filminde yer aldı, artık kimse yeteneğinden kuşku duymuyordu ve ünlü oldu, çok kişi adını bilmiyordu belki; ama yakında herkes tanıyacaktı. 2006 yılında Hannah Montana adlı dizinin başlamasıyla ününün zirvelerindeydi; ama dışarıdan göründüğü kadar mutlu değildi belki de?..
    14 yaşındayken size elektroşok verildiğini düşünün, hatta cinsel tacizde bulunulduğunu? Hatta 14 yaşından erken yapmış da olabilirler bunu, çünkü her ne kadar Hannah Montana onu ününün zirvesine taşımış olsa da ondan önce de çok tanınıyordu. 2003 yılında oynadığı filmle ünlü oldu aslında, ve 11 yaşında size elektroşok verildiğini, lsd verildiğini, cinsel tacizde bulunulduğunu düşünün, masum ufacık ve sevimli bir kıza.. Bir de siz ona/onlara hala ne hakla şeytan dersiniz, nasıl isteyerek yaptıklarını düşünürsünüz onların?"

    Birde şu var neden acaba siz sırf Miley'in kötü örnek olduğunu düşünüyorsunuz? Rihanna yapmıyor mu özellikle Lady Gaga?

    YanıtlaSil
  6. insanlar neden hep onun hatalarini goruyo acaba!!o artik buyudu,buyurken herkes gibi hata yapmasi normal,ama herkes onun hatalarina o kadar kafayi takmis ki,haitiye gitmesini,16.yasgununde konser verip gelirini bagislamasini,konserine kucuk kanserli bir kizi cikarip onun hayallerini gerceklestirmesini ve daha sayamayacagim iyilik yapmasini umursamiyor..2011 yilinda sadece iyi isler yapti miley,ve eglenmek onunda hakki!sanki siz mukemmelsinizde onun ustune gidiyorsunuz!!ayrica onu biraz daha dikkatli arastirirsaniz kameralardan ne kadar sikildigini gorebilirsiniz..onun da ozel bir hayati var ve bu sizi hic mi hic ilgilendirmez !!

    YanıtlaSil
  7. Ben de katiliyorum hayranlarina ornek olmasi gerekirken o napiyor?!

    YanıtlaSil
  8. şu mileyi bize koruyan 2 arkadaşa sesleniyorum:
    Yavrucuklarım , Mileyin genel kitlesi 8-15 falan yaş arasını kapsıyo, daha çok çocuklardan oluşuyo , ve bütün smilerler onu örnek alıyorlar , dünyada birsürü smiler var bunların yarısı Türk, bütün smilerler mileyi örnek alırsa nolucak, bunu ne yaparak düzeltmeyi düşünüyorsunuz ?
    Ve biz sadece bu konuda Mileyi görmüyoruz, sürekli mileyi yazıyolar çünkü kötü örnekler veriyo, ve mileyde bizim çok ilgilendiğimiz ünlülerden.!

    YanıtlaSil
  9. Love is just the history been getting back to alive.

    YanıtlaSil
  10. Yine aynı şeyi yapıyorsunuz.Yok neden hep Miley'i görüyorsunuz yok Rihanna yapmıyor mu yok Lady gaga yapmıyor mu diyosunuz.Arkadaşlar farkındaysanız kimse onlara iyi demiyor.Yaptıklarını onaylamıyor.Ama siz inatla başkalarıda yapıyor onları niye görmüyorsunuz falan diyosunuz.Onların yaptıklarının doğru olduğunu iddia eden yok ki.Ama şuan konu onlar değil.Şu an konu Miley...Başkalarını örnek göstermezseniz sevinicem.

    Ayrıca eskiden yaptığı iyiliklerden bahsediyorsunuz.Ne güzel işte yaptıkları.Konser verip gelirini bağışlaması falan.Bunlar güzel şeyler.Peki neden böyle devam ediyor? Mutluluğu neden uyuşturucu da ya da içkide arıyor.Neden hareketlerine dikkat etmiyor.Bende sizin gibi Miley'i seviyorum ama bu aralar çok dengesiz davranıyor ve kötü anılıyor.Kameralardan sıkılmış olabilir.Ama yapabilecek bir şey yok.

    Bence artık kendine çeki düzen vermeli ve hareketlerine dikkat etmeli.Eğer fanlarını kaybetmek istemiyorsa...

    YanıtlaSil
  11. Rihanna ve Lady Gaga'yı örnek vereb arkadaş..Sasna sesleniyorum..Onların disney channel da dizileri var mı?Onların hitap ettiği yaş grubu çocuklar mı??Miley'i savunmayın bence..İyi şarkı söyleyebilir,güzel olabilir ama bu onun tüm bu yaptıklarını silmez..Anladık büyüdü..İlle de göstermesi soyunması yada bu resimdeki rezaleti mi yapması gerek..Biz de büyüyoruz ama face'ye öyle resim çekilip koyuyo muyuz?Anladık miley büyüdün.Ama yaşı büyüdükçe ve yaşlandıkça da yaşını küçültmeye çalışır büyük ihtimal..Bu sefer de çocuksu fotoğraflar çekilir elinde lolipop,saçlar iki kulak şeklinde ponponlu tokalar filan..Haha..

    YanıtlaSil
  12. Melis'e kesinlikle katılıyorum ben. Ve sürekli RiRi ve Gaga'yı örnek gösteriyorsunuz da, onların hitap ettiği yaş grubu belli, Miley'in hitap ettiği yaş grubu belli. Ünlü olmak bazı sorumluluklar getirir insana; örnek alındığını, dikkat çektiğini bilerek buna uygun davranışlar sergilenir.

    YanıtlaSil
  13. Bu miley'nin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, yorum yapmakta size düşmez! Bunu bilin ilk önce, ha ben yorum yapıyorum diyorsanız şunu da bilin; Miley geçenlerde okullardaki zorbalığa hayır adına poz verdi, haiti de ki yardıma muthaç insanlara yardım etti. Avusturalya da bir ada kurtardı. Birçok kuruluşa bağış yaptı. Aklıma gelebilcek çoğu da şey var ve siz bu yorum yapan düşüncesiz insanlar bunları görmezden gelip miley'i özel hayatına göre yargılıyorsunuz. İnsanlar böyle şeyler abartıyor ne yazık ki siz inanıyorsunuz. Emin olun miley'nin 8-15 yaş arası hayran kitlesi varsa, yaptıgı yardımlar gözükmüştür onlara az çok.. Ve bence kimse miley penisle fotoğraf çektirdi diye "ay bende çekiim miley çekmiş" baksana demez. Ayriyetten şunu kafanıza sokun bence miley cyrus hannah montana değil! O da Artık Lady ve Riri gibi yüksek yaşlara hitap ediyor. Bence saçma yorumlarınızla kendinizi düşürmeyin yoksa şu sinirle çok kötü şeyler yapacagım.

    YanıtlaSil
  14. Peki ya vanessa hudgens ? o da çocuklara hitap eden bir disney filminde rol aldı ama internette çıplak fotoğrafları var başka disney ve çocuk dizi/filmlerinde rol alıpta böyle yapan tek miley değil bence miley antileri kendinizi o kadar belli etmeyin hiç düşünmeden eleştiri yapmayın.

    YanıtlaSil
  15. biz mileye falan anti değiliz, Mileyide çok seviyoru ama mileyin bu kadar bağış falan yapmasıda ona böyle kötü davranışlar yapması hakkınıda vermez, ve miley hayla küçük yaşlara hitap ediyor, kaç tane 18 yaşından büyük Smiler gördünüzki , ama Lady gaga ve Rihanna'nın +18 birsürü fanı var.

    YanıtlaSil
  16. bence mileyin üzerine fazla gidiliyor. yani tamam yaptığı bazı hareketler yaşına ve konumuna pek uymuyor . ama neden sadece mileyin yaptukları göze batıyor. rihanna lady gaga gibi sanatçılar daha kötülerini yapıyor ve onlarında büyük yada küçük milyonlarca hayranı var .bence bu miley olayı fazla büyütülüyor.

    YanıtlaSil
  17. bunu tartışmaya gerek var mı
    miley berbat bir örnek

    YanıtlaSil
  18. @Şeyma:Şeymacım diyosun ki miley okullardaki zorbalığa hayır pozu verdi..Peki onun bu yaptığı zorbalıktan farklı bir şey mi?Hem o kadar param olsa hiç düşünmeden bnde bağış yapardım açıkçası..Hem bizde zaten bütçemiz yettiğnce muhtaç insanlara bağış yapmıyomuyuz..Sonuçta her insanın maddi gelir düzeyi farklı.Miley de geliri oranınca bağış yapıo.Doğrusu da bu zaten.O nedenle onu yardım edişiyle filan öne çıkarma.Çünkü bizde yardım ediyoruz.Üstelik onun böyle yardım edişi filan bizim konumuz değil biz bir ahlaki problemden bahsediyoruz..Miley'nin saydığın yardımlarıyla bunu bir alakası yok ayrı dünyalardan bakmayalım olaya..Hem miley artık büyüklere hitap ediyo demişsin..Şuan disney channalde hanna montana var..Ve benim kardeşim onu izliyo..Face'den takip ediyo..Onun resimlerine videolarına bakıo.Bir gün bunlara rastladığında hayal kırıklığına uğrar.Çünkü onun hayal ettiği tvdeki miley'nin gerçek mileyle alakası yok..Tüm bunlar bir yana o rezillikler istemese de aklında kalır ve istemsiz olarak öyle şeylere yönelebilir.Sonuçta çocuk.Ama büyüdüğünde neden herhangi bir Miley olmasın..Bu tehlikelerden uzak durmak için Miley kötü bir model..Sen nasıl Miley'nin bu fotolarını savunabilirsin..Sevgilin sana doğum gününde vajina şeklinde bir pasta yaptırsa herhalde kötü karşılamazsın, tüm bu dediklerinden yola çıkarak..O zmn sana pastanla mutluluklar..
    @Adsız:Vanessa başlığı altında olsa onuda kötülerdim emin olabilirsin..Ama şuan söz konusu Miley..Ne alaka Vanessa?

    YanıtlaSil
  19. Melis dediklerinde sonuna kadar arkandayım.Resmen aklımı okuyosun :)

    YanıtlaSil
  20. ünlüleri kötülemekle eline birşey geçmez.

    YanıtlaSil
  21. gençlere kötü model olması umrumda değil kan banyosu yapsa bile seveceğim. Forever Miley.

    YanıtlaSil
  22. tveki miley sadece bi rol,ayrica britney spearsda disneyden cikti,yapmadigi kalmadi..artik miley daha buyuklere ulasmak istiyo,19 yasinda o ,napsin,prenses kiyafetleri mi giysin cocuklara ulasmak icin!!demi de 19 yasinda,selena da.demi rehabilitasyona gitti,selena justinle sokak ortasinda yiyisti.yani onlar hata yapabilir ama buyukler sonucta!senin kardesin hannah montananin hayrani gercek miley cyrusun degil arada fark var!!!

    YanıtlaSil
  23. Melis sen neyden bahsediyorsun ? Her zaman onu yaptıklarıyla yargılayamazsın bu sadece. Sanane yani izletme kardeşine o zaman bu kadar basit ya. Ha demi yaptı tamam selena yaptı tamam vanessa, ashley yaptı tamam ama miley'e gelince o disneyden çıkma yok küçükler onu izliyor.. Ay sanki siz normal yaşamınız da çok uslusunuz anlamıyorum ya? Özgür bi ülke istediğini de yapar size mi kalmış yorum yapmak anlamıyorum. Miley'nin iyi yönü hep var canım. O verdiği pozlar öyle dakikasında da verilmiyor farkındaysan uğraşılıyor, belki miley o kadar uğraşmak yerine buz gibi bir bira içebilirdi haksız mıyım? Değilim. İnsanın içinde olucak meliscim anladın mı? Ayriyetten ne alaka vanessa değil canım, o da yaptı ve oda kötü örnek oluyor ki "kötülemek" sana düşmez, haddini bil bence.

    YanıtlaSil
  24. @Şeyma:Bnce sen haddini bil..Kaç satır yazdım sana bi türlü anlatmak istediğimi anlamadın..Bu senin düşüncen..Düşünceni değiştirmek isteyen de yok zaten..Bni yukarıdan da görddüğün gibi(çoğunluk) anlayan anlamıştır.Anlamamakla direnip zararlı çıkacak olan sensin..N e de olsa bizim ülkemize de bi Miley gerek..O neden sen olmayasın?Bu arada vanessa yaptı ama tekrar söylüyorum büyük harflerle belki anlarsın:MİLEY EŞİT DEĞİL VANESSA..BİZİM KONUMUZ VANESSA DEĞİL..SAYFA YÖNETİCİSİ ONULA İLGİLİ BİR HABER PAYLAŞIRSA ORADA TARTIŞIRIZ TMM?ZATEN NESSA'YI DA SAVUNDUĞUM YOK..Umarım anlamışsındır arkadaşım.

    YanıtlaSil
  25. ŞEYMA seymasecgin@hotmail.com30 Ocak 2012 09:01

    Bizim ülkemizi de JENNA JAMESON lazım o zaman onu da sen üstlen :D çoook güzel örnek olursun annem.. Haddini bil bence hemencecik hsfgjfg. KIZIM YA SEN KİMSİN MİLETTİN ÖZEL HAYATINI TARTIŞIYORSUN LAN ADAM OL. YOK NESSA SAYFASINDA DA ONU TARTIŞIRMIŞ BAK BAK... AY HERKESİN DE SENİN YORUMLARINA İHTİYACI VAR, AY MELİS YORUM ATMADI KENDİMİZİ CAMDAN ATALIM AGHSDJHFDS. buyur anam msn'i bile yazdım zararlı çıkıcam ya bi çıkıyım bakayım dfjhdfjk

    YanıtlaSil
  26. miley'nin de eğlenmeye hakkı olabilir tamam. penis şeklindeki patasıyla istediği gibi poz verir bunada tamam. bunu anlarım ama fotolar çekip internete koyması saçma olmuş daha doğrusu çoğunluğun dediği gibi kötü örnek olmuş. hem istese magazincileri o ortamdan uzaklaştırabilir... yapamazmı sanıyorsunuz? BENCE orası özgür bi ülke ABD. her istediğini yapsın ama en azından kimseye göstermeden yapsın

    YanıtlaSil
  27. Ya ben de Miley'i seviyorum, bir zamanlar çok seviyordum hatta ama şimdi yaptıkları hiç hoş değil bence.
    Melis'e katılıyorum.

    YanıtlaSil
  28. @şeyma:İsteyen istediği ünlü hakkında-ileriye gitmediği sürece-istediği kadar yorum yapabilir.Buna senin,benim ya da başkasının karar vermeye veya karışmasına hakkı yok.Kıza orda haddini bil diyosun da Melis orda haddini aşan bir şey söylememiş ki sen neye dayanarak öyle diyebiliyosun? Ayrıca "bu miley'in özel hayatı kimseyi ilgilendirmez"diyosun.Şeyma,farkındaysan Miley bir ünlü ve bi ünlünün özel hayatı olmaz.Peşlerinde hep paparaziler vardır ve her yaptığı takip ediliyordur.İnsanlarda onlar hakkında iyi ya da kötü eleştiri yapar.Bu hep böyle.Bir insan ünlü olurken bunları göze almıştır ve öyle ünlü olmuştur.Yani Miley bu yorumları ünlü olmadan önce göze almıştırr ve öyle ünlü olmuştur.Yani burda sanane demeye hakkın yok.Ha illa sananelik bir şey arıyosan ben sana bi tanesi söylim. "Miley ünlü okurken bu yorumları göze almış,Melis'te yorumunu yapmış bundan SANANE"...

    YanıtlaSil
  29. @Şeyma:Miley'i seviyorum diyosun,yaptığı herşeyi destekliyosun,sizene istediğini yapar diyosun...Kısaca onun her yaptığını destekliyosun ve yaptıkları çok doğru diyosun.Yani onun yaptıkları sana doğru geliyor ve onun çektiği bu pozu gelmiş bize savunuosun..O zaman soruyorum sana!! Neden sana geleceğin Miley'si olursun deyince sinirleniyosun??Hem Miley'i gönülden savunuyosun ve yaptıklarını doğru buluyosun hem de sana GELECEĞİN MİLEY'si denildiğinde kızıyosun..Bu işte bir terslik yok mu sence?Sana geleceğin Miley'si dediğimde bu kadar kızacağını bilsem söylemezdim :)

    YanıtlaSil
  30. ben öyle dediğin için kızmadım ama sen bunu istedin :) Yani kızmamı, ama sen savunduğum düşünceyi bile anlamadın. Ben miley olmam belki evet ama miley'nin özel hayatı hakkında da saçma yorumlar yapmam budur? Bunu anlamadın, anlamamaya devam et. Bir de üste çıkmaya çalışıyorsunuz ay çok güldüm shadgh :D kızım bir derdin varsaa msn yazdım ya hala ötüyorsun burada sdjfkhdjkdjgkggssjajdlakdalş

    YanıtlaSil
  31. ha şu uzun uzun içine döken annem :D dinle şimdi yavrıcağım, miley ünlü olurken benimde yorum yapmamı göze almış ama ben insanların yaşadıklarını söyleyip "ay bu kötü model" demem, o kadar düşmem yaniii- Hani kesha'nın bir sözü var, sizin hakkınızda yorum yapanlara orta parmağını gösterin, şuan gösteriyorum shdgdf hadi bays :D

    YanıtlaSil
  32. Şeyma'ya aynen katılıyorum. Miley'nin yaptığı sürüyle iyilik varken aralarından bir tane kötü bulup ona sen gençlerin rol modeli olamazsın deme hakkına sahip değiliz. Bence gerçekten iyi birisi ve bu yaptıkları onun özel hayatına girer. Kimse kimsenin özel hayatına karışamaz. Eminim onu gerçekten seven hayranları da onu yermek yerine ona destek olacaklardır.

    YanıtlaSil
  33. @Şeyma:Sana ne kadar anlatsam da anlamıcaksın.Kendini ne kadar küçük düşürdüğünün farkında mısın?Bir önceki yorumunda sana geleceğin Miley'si dediğimde demediğini bırakmamışsın..Yani Miley gibi olmak istemediğini ifade etmişsin.Şimdiki yorumunda ise ben belki Miley olamam diosun yani Miley olurum da belki olamam anlamına getiriosun.Bence sen daha ne düşündüğünün farkında deilsin.Bi zahmet düşünerek yaz da her yorumunda birbirine zıt şeyleri yazma çünkü gülünç duruma düşüyosun.Ben insanların yaşadıklarından dolayı onlara kötü model demem, o kadar düşmem demişsin.Evet sen belki kötü model demiyosun ama o kadar düşmüşsün cnm.Lütfen bir dahaki yorumlarını düşünerek yaz da saçma sapan şeyler ortaya çıkmasın.Ben senden olsam kendimi böyle küçük düşürmeye devam etmezdim!!

    YanıtlaSil
  34. ahh mileyy 2009 a geri dön :) AOL sessions da söylediğin şarkılardaki karakterine dön :)

    YanıtlaSil
  35. Şeyma (mallarla uğraşıyorum sabır)1 Şubat 2012 11:21

    Arkadaşım şimdi sende üste çıktın yani senin amacın bu. Ben miley olmam evet miley'nin kötü bir özel hayatı var ama kıt kafan şunu anlamak istemiyor. Ben diyorum ki kötü bir özel hayatı olsa bile yorum yapmam anladın mı kıt kafalı zekasız arkadaşım hayda :D Senin beynin kuşa taksak ağzından yumurtlar yemin ediyorum jhgsdfs ne salak bi'şey çıktın sen ya ayh gülmekten ölcem şimdi düzgün türkçe de yok :D
    Hadi tamam kapa çeneni :D

    YanıtlaSil
  36. @ŞEYMA:Hayatı hakkında yorum yapma diyosun sen şimdi...Ama eğer senin düşündüklerin gibi yorum yapsaydım,yorum yapma Miley hakkında diye bişey demicektin.Yani Miley'nin bu pozu hakkında çok olumlu şeyler söyleseydim aynı senin gibi..@esrarengiztarih'in de dediği gibi Miley ünlü olurken iyi ya da kötü yorumların hepsini göze almıştır.Yani sen o pozları çok sevdin die benim de sevmemi mi istiyosun??Ben yorumumu yaparım,düşüncemi ifade ederim sanane.Senden izin alcağımı düşündüysen çok yanılmışsın cnm.Bu arada beyin nakli gerçekleştiriliyor olsaydı emin ol ki beynimin dörtte birini sana veriridim..

    Sen bence Miley fanı falan da deilsin.Sadece bu tür şeylerin arkasında duran(Miley'in pozu gibi) bir kişisin.

    YanıtlaSil
  37. Melis'e kesinlikle katılıyorum.Miley'yi ben de çok severim ama bu yaptığı şeyin yanlış olduğunu değiştirmez.Bağış yapıyor olabilir ama burada bahsettiğimiz şey ahlaki bir problem.@esrarengiztarih de söylemiş ben de tekrar edeyim Miley ünlü olurken bunları göze almış olmalı yani hayranları olacağını ve hayranlarının onu örnek alacağını düşünmüştür.Aynı zamanda sürekli göz önünde olacağını ve paparaziler tarafından takip edileceğini de...Zaten bunları düşünmediyse baştan hata yapmış demektir.Annemin bir arkadaşının kızı 7 yaşında ve Hannah Montana izliyor ve onu örnek alıyor.Bu yaptığını da küçük fanları örnek alabilir ayrıca Lady GaGa Rihanna gibileri de yapıyor evet ama onların hayran kitlelerinin yaş ortalaması çok daha yüksek 18 yaşından büyük Smiler neredeyse hiç yok ama Rihannanın falan +18 çok fanı var.Ayrıca onun özel hayatı diyorsunuz tamam ama kimse o pozu savunmasın!İğrenç bir pozdu

    YanıtlaSil
  38. Bencede hiç iyi örnek olmuyo.Hannah montana'daki rolü ile onu çok sevmiştim.Ama bu olaylardan sonra yani sevgilisinin doğum gününde yaptığı hareketler ona hiç yakışmıyor.Olmadı ama Mayli Cyrus.

    YanıtlaSil
  39. bence de ben baştan beri bu şarkıcıyı sevmemiştim zaten:)

    YanıtlaSil
  40. şarkılarının iyi olmasına bişey demem. ama BERBAT bi rol model olduğu kesin.

    YanıtlaSil
  41. onunda kendine ait bir dünyası var yapmacık bir insan olursa bu seferde yapmacık diye laf edersiniz bırakın kendi hayatını yaşasın artık Miley hayranları ağırlıklı 12 yaş üstü bunlarda bilinç,idirler ve neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilir gerçek bir smiler onnun kötü yanını kapatmaya çalışır onu kötülemeye değil asla yanlış yolda ilerlemiyor Selenayıda hayatını yaşamıyor diye kötülüyorsunuz yeter artık karar verin kimin hayranıysanız ona göre yaşıyorsunuz!!!

    YanıtlaSil
  42. ben miley cyrusun bu kadar ileri gideceğini hiç düşünmedim galiba babası ve annesi ayrıldığı için miley böyle oldu

    YanıtlaSil
  43. Miley neyin doğru olduğunu biliyor diyosun.Ne yani bu yaptığı doğru mu?? O.o

    YanıtlaSil
  44. Rihanna,Gaga gibi ünlülerinde küçük hayranları var.Yabancılar böyle şeyleri bizim gibi çok fazla abartmıyorlar.Ve en azından MILEY KAMERALARA KARŞI OYNAMIYOR SELENA GİBİ

    YanıtlaSil
  45. arkadaşlar anlıyorum sizi.evet tabiki türkiye de bu kötü karşılanabilir. ama amerika rahat bi ülke BÖYLE ŞEYLERİ FAZLA ABARTMIYOR. yani orda bütün sıradan kızlar ve ünlüler böyle hatalar yapabilir. bence TÜRKİYEDE fazla abartmamalı. miley cyrus u çooook seviyorum ama çok sevmem onu örnek almam demek değil. zaten zeki biriyseniz onu seversiniz ama kötü davranışlar uyguladığını görünce onu örnek almazsınız:D

    YanıtlaSil
  46. Kötü örnek olmuyor o bize hayatı öğretiyor.Gösterişli ve doğal olmayan biri bize hayatı öğretmez mutluluk vermez ve onu sevmeyiz.Miley bize hayatı öğretiyor.

    YanıtlaSil
  47. Şunu söylemek gerekirse,ben gerçekten 4 yıldır sıkı bir miley cyrus hayranıyım.Bana kalırsa miley cyrus gayet doğal ve iyi birisi.en azından lady gaga,rihanna gibi her hareketinde cinsel mesaj içeren davranışlar uygulamıyor.Açıkçası ben bu konularda miley'nin üstüne gerçekten çok gidildiğini düşünüyorum.yani kız daha genç,küçük hatalar yapabilir,ama bunu o kadar büyütmemek gerekiyor.Miley'e ben çok beğeniyorum ve asla arkasını bırakmam.

    YanıtlaSil
  48. bence miley kötü örnek deği yaptığı bikaç uygunsuz davranış yüzünden ona kötü diyemeyiz.. her ünlü şarkıcı gbi mutlaka alışknlıkları olacaktır. ben cast ajansta modellik yapıyorum ve benimde bi çok hayranım var.. yaptığım kötü daranışlara değil olduğu gibi bana odaklılar.. miley kötü bi model değil olamaz..

    YanıtlaSil
  49. yeter atrık siz mileyin sadece kötü fotoraflarını görüosunuz sonra da miley kötü örnek oluo diyosunuz bu çok saçma o pozu vermesiyle bir hata yaptı ondan sonra düzeldi!yeni fotoraFlarına bakın bir tane bile kötü poz bulamazsınız her zaman dediğim gibi SİZ SADECE MİLEYİN KÖTÜ FOTORAFLARINI GÖRÜOSUNUZ FAKAT İYİ FOTORAFLARINI GÖRMEZDEN GELİOSUNUZ bir smiler olarak artık mileye edilen kötü laflardan bıktım smiler ordumuzda bıktı!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)