25 Oca 2012

Miley Cyrus Bu Sefer Çizgiyi Fena Aştı!

Miley Cyrus 14 Ocak'ta düzenlenen Liam Hemworth'ın doğum günü partisine katıldı. Liam Hemworth'ın doğum günü pastası penis şeklinde yaptırılmıştı ve 19 yaşındaki 'Hannah Montana' dizisiyle tanınan oyuncu Miley Cyrus, pastayla birlikte yaşına uygun olmayan pozlar verdi. Ve Miley'nin o gece sürekli sabaha kadar içtiği bir kaynak tarafından söylendi. Miley Cyrus sizce de bu sefer çok hayran kaybetmeyecek mi ?

37 yorum:

  1. abartmış ririyide geçmiş

    YanıtlaSil
  2. miley'i çok seviyorum. ama yaptığı bu hareketler gerçekten çok kötü..

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle. bu arada Demi Lovato sadece gömleğinin iki üç düğmesini açtı diye demediklerini bırakmadılar - demi twitterını bu yüzden kapattı - miley böyle şeyler yapıyor diye sadece ''şaka anlayışınız yok mu?'' deniliyor. Bu şakaysa, gerçeğini düşünemiyorum . . .

    YanıtlaSil
  4. Mileyden böyle bir şey beklemezdim ama o artık küçük çocuk değil istediğini yapar fakat bu bazı küçük hayranlarını ve diğerlerini kaybetmeye sebep açabilir

    YanıtlaSil
  5. İlluminati illuminati hey hey hey diyorum

    YanıtlaSil
  6. Naparsa yapsın.Bıraktım artık Demi ile Miley'i.Selena'yı hiç sevmezdim ama hiç de çizgisini bozmadı.Selena'yı bile artık seviyorum.

    YanıtlaSil
  7. miley 19 yaşında ve çizgiyi aşmak değil bence eğlenmiş biraz

    YanıtlaSil
  8. Yuh yaa bu kızı çok seviyorum ama buda fazla yani çizgiyi çoktan aşmış

    YanıtlaSil
  9. yaa sanki pastayi o yaptirdi.her unlu oyle bi pasta gorse bu fotoyu cektirirdi,ayrica sadece eglenmis ne var bunda!

    YanıtlaSil
  10. Pastayı yapanda suç.O ne saçmalıktır yaa.Miley'i seviyorum ve bence istediğini yapabilir,bu bizi ondan vazgeçmeye götürmez.Bu da Miley'in şaka tarzı.Burası Türkiye,burda herkes bu haberi o kadar abarttı ki...Oysa ki orası Türkiye değil ve onlara göre bu normal.
    Miley Cyrus <3

    YanıtlaSil
  11. pastayı o yaptırmadı tamam ama bu fotoğraftaki miley söyleyeyim böyle saçma sapan pozlar vermek zorunda değildi!Ayrıca Demi'ye laf ediyorsunuz da, Selena'da MTV EMA için girdiği ikinci kılıkta sütyenini göstermişti!

    YanıtlaSil
  12. Saçmalamayın be artık. Bununda şakası olmaz heralde! Her şeye şaka demekten bıkmadınız mı? 19 yaşı bırak isterse 39 yaşında olsun. O bir nesile örnek oluyor. Böyle yapacağına hiç ünlü olmasaydı! Ünlü olacaksa da kendini bilsin.

    YanıtlaSil
  13. illuminati'nin cinsellik yönündeki kişilik bölünmesi bu sorunlarını bilmeden kötü yorumlar yapmayın.

    YanıtlaSil
  14. Evet bencede. Örnek olarak Rihanna , Lady Gaga . Cinsel içerikli fotografları var . Lady Gaga eşcinselleri destekliyor Rihanna ise ... Miley'de yeni kurban gibi görünüyor değil mi ?

    YanıtlaSil
  15. Sizene ki o 19 yaşında ve o sadece bir pasta abartılıcak hiç bir şey sizin aklınız fesatsa kız napsın yani yapmış o bir hata onu yargılamak size düşmez. Onu seviyorum ve ne olursa sevicem onu nasıl yargıladığınız sizin durumunuzu belirtir.

    YanıtlaSil
  16. Mi Forever!
    Herşeye rağmen,
    Çünkü o çocuk değil 19 yaşında<3
    -Cansu

    YanıtlaSil
  17. cristina aguilera bir fotoğrafında çıplaktı ve orta parmağını yalıyordu bu onun yanında hiçbir şey değil.

    YanıtlaSil
  18. Ne yani ünlüler neler yapıyor siz miley'e çizgiyi aştı diyorsunuz bunun için antisisiniz gibime geldi.

    YanıtlaSil
  19. yoo kaybetmeyecek

    YanıtlaSil
  20. eskiden de sevmezdim şimdi daha da sevmiyorum

    YanıtlaSil
  21. herkes bi şekilde mileyi kötülemeye çalışıyo zaten ilk fotoğraftadaki kötülüğü anlamadım ama ikinci fotoğrafta sadece şaka..yani o sadece 19 yaşında ve sevdiği işi yapıyo sırf örnek olmak istediği için hayatını yaşamicak mı ayrıca eğer her yaptığı yüzünden eleştrilirse miley asla kendisi olamaz o artık disney channeldaki hannah montana değill!!

    YanıtlaSil
  22. Mileyin yaptığı ayıp birşey ama o artık herşeyi yapabilecek yaşta. Bu sıralar hiç eğlenmiyor, üzgün. İçip eğlenmeye hakkı var.!!

    YanıtlaSil
  23. Evet o artık Hannah Monatana değil , ama hayranlarının çogunu o diziden kazandı yani onu o diziden tanıyorlar. Ve gitgide alkol bagımlısı , uyuşturucu kullanan , sapık kız imajı oluşturuyor insanlar üzerinde . Bunun bize bi zararı yok kendi seçimi ama aynı zamanda hayran kaybediyor.

    YanıtlaSil
  24. Miley Cyrus seni seviyorum

    YanıtlaSil
  25. saçma olmuş öyle pasta resmimi olur? hem miley'nin yaptığıda hoş değil. gerçi ben her şeye rağmen seviyorum onu idolüm :)

    YanıtlaSil
  26. Miley Cyrus ı ben de çok seviyordum.Hala da seviyorum ama bence de bu yaptıkları çok yanlış.Kaç yaşında olursa olsun bu yaptıkları bence doğru değil.

    YanıtlaSil
  27. Demi nin yaptıkları ile miley nin yaptıkları arasında dağlar kadar fark var.Bu konuda Miley ile Demi yi karşılaştıramazsınız.Demi çok tatlı ve terbiyeli bir kız

    YanıtlaSil
  28. Espiri anlayışınızın olmaması bizim mi suçumuz ? Eğer Türkiyede birinin pastası böyle olursa yine bazı kızlar böyle yapacaklardır...

    YanıtlaSil
  29. Eğer çocuklara yönelik filmlerde oynadıysa haddini bilmeli. Yaşı kaç olursa olsun onun takipçi kitlesi çocuklardan oluşuyor.

    YanıtlaSil
  30. her zaman hareketlerine dikkat etmeye çalışıp kendi olamayacaksa bu daha kötü onun hayranları onun iyi yanlarını örnek alıyo kötü yanlarını değil.o da bir genç ve eğlenmesi gerek sanki her fotoğrafı böyle yapmayın arkadaşlar

    YanıtlaSil
  31. 1- O sevgilisinin doğum günüydü ve büyük ihtimalle içkiyi biraz fazla kaçırmıştır.
    2- Eğer gerçekten bir smiler olsaydınız bunu anlayışla karşılayabilirdiniz.
    3- O bir genç ve bize göre yaşıcak değil öyle bi pasta olsa ben de öyle poz verirdim. Çok arbartılcak bir şey de değil..

    YanıtlaSil
  32. Ne yani sizin yüzünüzden kız sahte mi olmak zorunda ? Örnek olmak için olduğu kişiden çıkmak zorunda değil!

    YanıtlaSil
  33. Miley Cyrus a alıştık artık. Beni üzen Liam oldu.Doğum günü pastasına napmış

    YanıtlaSil
  34. adsız dedi ki..9 Şubat 2012 16:20

    Bence Miley yaptrmadığı için o pastayı sorun yok! Onu yargılamakta bize düşmez.Bence Milet Cyrus istediğini yapabilir her huyunuda örnek almamak gerekir..Zaten şiçkili olduğu için bu pozları vermiş olabilir.Ben hala Miley Cyrus'u seviyorum <3

    YanıtlaSil
  35. öffffffff bu haberleri yazan nie biricik mileyimle takmış kafayı anlamadım siz miley i biraz rahat bırakıp da masum selena nın skandallarını bulup buraya koyun ozaman insanların ilgisini çeker.ayrıca amerikada herkes rahat miley de gençliğini yaşıyo.türkiye bunu çooooooooooook fazla abrtıyor .buna amerikada gençliğini yaşıyo başlığını koyarlardı :MİLEY ÇİZGİYİ AŞTI yazmazlardı. ayrıca ve ayrıca alta yazılan yazı çoook ama çooook yanlış miley dünyanın skandalınıda yapsa onu hayranları(bende dahil) hala çoooooook ama çoooook sevicez. I LOVE YOU MİLEYYYYYYYYYYY<3

    YanıtlaSil
  36. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  37. Hiç bir insan kendine zarar vermek istemez.Miley ne yaptığının farkında.Ben büyük bir smiler im ve onu her şekilde seveceğim zaten gerçek smilerlerde onu her haliyle sever.Onu hatısı yüzünden sevmeyen hayran varsa ona miley hayranı denmez zaten....

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)