6 Kas 2011

Selena Gomez'in 46 Yaşındaki Sapığı Tutuklandı

Dışarıdan Selena Gomez'in hayatı görkemli gözüküyor ama, hayatı o kadar da mükemmel değil! 19 yaşındaki şarkıcı'yı yaklaşık bir aydır terapistine Selena Gomez'i öldüreceğini söyleyen 46 yaşındaki bir adam takip ediyor. Thomas Brodnicki adındaki bu sapık Selena hangi ülkeye giderse gitsin, onu takip etmeyi başarıyor. Sapığın, ruhsal sorunları var ve önceden sokakta insanların gözlerini çıkarmaya çalıştığı için gözaltına alınmış. Ama suçsuz bulunarak serbest bırakılmış. Artık sapık Selena Gomez'e en az 30 metre uzaklıkta durabiliyor. Ama bu Selena Gomez'in korkmadığı anlamına gelmez. Ünlü şarkıcının sevgilisi Justin Bieber olaylar hakkında şunları söyledi:

"Olaylara karşı çok soğuk. Bununla başa çıkmayı başarıyor. Eminim korkuyordur ama etrafında iyi insanlar var. O güvende."

Sapığın kefaleti 150,000 dolar ve suçlu bulunduğu taktirde 3 yıla kadar hapis yatabilir. Brodnicki, 16 Kasım'da mahkemeye çıkacak.

4 yorum:

  1. o pislik selenama bişey yaparsa onun hayatını cehenneme çeviririm.

    YanıtlaSil
  2. selenadan uzak dursun o pislik...

    YanıtlaSil
  3. Selena'dan uzak dursun ! GERÇEKTEN PİSLİK !

    YanıtlaSil
  4. selenayı öldürseydi keske

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)