29 Eki 2011

Cadılar Bayramında En Çok İstenen 6 Ünlü!

Her ne kadar cadılar bayramı ülkemizde kutlanmasa da eğer yabancı bir ülkede yaşıyorsanız veya benim gibi sürekli gitmek zorunda kalıyorsanız cadılar bayramına ister istemez dahil oluyorsunuz.Bu ikisini de yapmıyor ve her Türk gibi cadılar bayramı kutlamıyorsanız bile bu haber hoşuna gidecek çünkü şuan elimizde cadılar bayramında en çok tercih edilen 6 ünlü figürü var.İnsanlar cadılar bayramında en çok bu 6 ünlünün kılığına giriyorlar.İşte ABC News'e göre cadılr bayramında en çok tercih edilen 6 ünlü ;
1-Nicki Minaj:Google'ın kayıtlarına göre 2011 yılında en çok Nicki Minaj kostümleri araştırılmış.Muhtemelen bu tercihi yapan insanlar kotüm olarak sütyen ve uzun kolyeler takıyorlardır!
2-Charlie Sheen:Two and a Half Men dizisinin yıldızı da listenin 2.sırasında.

3-Lady Gaga:Aslında Lady'i ilk sırada bekliyordum ama bu sırada olması da harika.Balonlu elbiselerı,yüksek topukları,boynuzlarıyla harika bir cadılar bayramı figürü.

4-Katy Perry:'I Kissed a Girl' şarkısının yıldızı Katy Perry aslında cadılar bayramında kolayca uygulanabilir.''California Girls'' klibindeki kekli sütyeni veya şekerli elbiseleri,en kötü ihtimalle ''Last Friday Night'' klibindeki hali uygulanbilir!

5-Snooki:Jersey Shore'un yıldızı Snooki de kolayca uygulanabilir.Kocaman saçları ve takılarıyla iyi bir tercih!

6-Justin Bieber:JB bu sefer en son sırada kaldı!Justin'in de en çok saçları ve şapkaları uygulanıyor sanırım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)