26 Eyl 2011

Lady Gaga, 14 Yaşında İntihar Eden Hayranı İçin Söyledi

Lady Gaga, iHeart Radio Festival'inde 14 yaşında intihar eden Jamey Rodemeyer için Hair şarkısını söyledi. Rodemeyer Pazar günü hayatına son verdi. Çünkü yıllardır onun cinsel tercihi hakkında alay ediyorlardı. Jamey, twitterda intihar etmekle ilgili düşüncelerini paylaşırken, çevresindeki insanlar onu caydırmaya çalıştı. Ama Rodemeyer kimseyi dinlemedi. Lady Gaga twitterda şunları yazdı:

"Son günlerde, günüm hep ağlamakla geçiyor. Çok öfkeliyim. 14 yaşındaki Jamey Rodemeyer ona hakaret edildiği için yaşamına son verdi. Hakaret etmek suç haline gelmeli. Bir nefret suçu! Başkanımızla görüşeceğim. Bunun peşini bırakmam. Buna bir son verilmeli. Bizim jenerasyonumuzda bunu engelleyebilecek bir güç var!"

Jamey, youtube'a mayıs ayında gay olması ile ilgili bir video koymuştu ve videoda Lady Gaga'nın ona ilham verdiğini söyledi:

"Lady Gaga, beni çok mutlu ediyor. Bu şekilde doğduğumu bilmemi sağlıyor. İşte bu da sizin için ondan aldığım bir tavsiye. Biz böyle doğduk! Kafanızı dik tutun ve kendinizi sevin yeter."

Lady Gaga konser sırasında şunları söyledi:

"Bu hafta küçük bir canavarımı kaybettim ve bu şarkıyı onun için söylemek istiyorum. Jamey, biliyorum ki bu gece yukarıdan bizi izliyorsun. Ama sen bir kurban değilsin. Hakaret etmek maluplar içindir. Jamey için ellerinizi kaldırın!"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)