22 Haz 2011

Glee 3. Sezondan sonra mezun mu oluyor ?

Glee nin gelecek sezon mezun olacağı büyük haberi duydunuz mu ? Bu doğru. Glee'nin yaratıcısı Ryan Murphy, Ryan Seacrest'a bazı başrol oyuncularının (Rachel, Quinn , Fin, Puck vb) Glee'den 3. sezon McKinley Lisesinden mezun olarak ayrılacağını söyledi.
'Glee'yi tamamen bitirmek veya değiştirmek isteceğimi sanmıyorum. Çünkü bence bu şey kadromuzla ilgili, insanlar onları çok seviyor ve onlar inanılmaz yetenekli. Bir çeşit silinmez bir iz bıraktılar.'diye paylaştı. 'Benim ve kadromuzun yapmak istediği şey, 8 yıl süren bir lise dizisi yapmak istemedik.Biz bunu gerçekten bir deneyim olarak yapmak istedik.Doğru bir zamanlamada biz bunun harika olacağını düşündük.'
Ve onlar mezun olunca New Directions'a yeni karakterler gelecek. Sizler Glee'de kimi görmek isterdiniz ? Eski başrol karakterler gidince izlemeye devam edecek misiniz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)