14 Oca 2013

Taylor Swift - 70. Altın Küre Ödülleri

Şu sıralar Harry Styles ile ismi anılan 23 yaşındaki müzisyen Taylor Swift, 70. Altın Küre Ödüllerinde kırmızı halı töreninde sırtı açık Donna Karan Atelier tarafından tasarlanan kıyafetiyle en gözde bayanlardan biri oldu. Sizce nasıl görünüyor?

5 yorum:

  1. Taylor'ın giyimine kesinlikle bayılıyorum ama bu kıyafeti berbat. Kimse kusura bakmasın, bende çok seviyorum ama renk desen ayrı, tasarım desen hiç başlamayayım. Saçı da yakışmamış.

    YanıtlaSil
  2. Arkadas bu kızın boyuna posuna diyecek yok maşallah manken fizikli ablamız sac desen fevkaladenin fevkindeşarkılarına hiç bisey demiyorum dinlerken yerlerde yuvarlanıp bayılıyorum ANCAK sana iki tavsiyem var Taylor kardaş öncelikle lütfen lütfen lütfen kuaförün kimse seni cok fena kıskanıyor. O kaslarını değiştir artık yaa o nedir bacım meymeletsiz kötü kız bakışı gibi tövbe tövbe. İkincisi sitilistin her kimse onunda kıçına tekmeyi bas. Yavrum daha sen 23 yaşındasın o kılık kıyafet nedir yaa 30 yasına da gelecen sabret azcık. Edit: bunlar benim düşüncelerimdir lütfen saçma salak yorumlarda bulunupta küfür yağdırmayın artık :S

    YanıtlaSil
  3. Her zamanki gibi...Yani berbat.

    YanıtlaSil
  4. Damla Pattinson17 Ocak 2013 16:46

    Wow!!! Muhteşem bi şi olmuş, çok beğendim! zaten her zaman beğeniyorum Taylor'u ve yine muhteşem :)

    YanıtlaSil
  5. Abi gusel kiz ama bir kiza gore cok uzun boylu ve giyimi berbat otesi uzgunum

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)