18 Oca 2013

Selena Gomez "Taylor Zor Zamanlarımda Yanımda Olan Tek Kişi"

Selena Gomez, Şubat 2013 Nylon dergisinin fotoğraf çekimleri için kamera karşısına geçti. 20 yaşındaki şarkıcı/oyuncu birbirinden güzel pozlar verdi. Ayrıca dergiye röportaj veren Selena, yeni filmi Spring Breakers ve en yakın arkadaşı Taylor Swift hakkında konuştu. Röportajın bir kısmı;
Spring Breakers filmi hakkında;
Daha önce de söyledim, filmin isminin şirin olduğuna bakmayın. Özellikle anneler için söylüyorum 'çocukların Spring Breakers filmini izlemesine izin vermeyin.' Beni takip eden genç nesiller için olmadığını biliyorum ama bende 21 olmak üzereyim.
En iyi arkadaşı Taylor Swift hakkında;
Çoğu zaman aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Ama biz onunla hiç şöhretimiz hakkında konuşmadık. O ailemle ve erkek arkadaşımla ilgili bir sorun olduğunda gidebileceğim tek kişi. Taylor'a çok güveniyorum ve ona sahip olduğum için şanslıyım.

11 yorum:

  1. selena iyi kiz ya.UNICEF gonullusu falan.

    YanıtlaSil
  2. selena'yi severim ama taylor'i degil.

    YanıtlaSil
  3. Taylena <3 Biliyorum, Türkiye'de Demi Lovato Taylor Swift'den daha fazla seviliyor. O yüzden 10 kişiden 6'sı Delena der. Ama ben işte o kalan 4 kşiden biriyim. Onların arasını Taylor bozdu diyen bazı değişik insanlar çok yanılıyor. Taylor da çok iyi birisi, kim Haiti için şarkı yazar ve şarkıdan gelen tüm gelirleri oraya bağışlar? Taylor işte, Ve ben Belieber olduğum için Selena'dan nefret ediyordum. Ama onun Taylor 'la en yakın arkadaş olması biraz farklıydı. Ben de onun hayatını inceledim, yaptıklarını, resimlerine dikkatlice baktım, filmlerini izledim, şarkılarını dinledim, aslında onun gıcık olmadığını, güzel, başarılı, yetenekli olduğunu kelfettim. Ben swiftie yim Selenator'um.

    YanıtlaSil
  4. bence selena çok tatlı biri yaaaaa ama taylor tatlı değil tayloru sevmem

    YanıtlaSil
  5. İĞRENÇ TAYLENA!!!!! FOREVER DELENA <3 <3 !!!!

    YanıtlaSil
  6. BEN DE BİR SELENATOR'IM AMA SELENA BENCE ÇOK BENCİLCE DAVRANIYOR. DEMİ DE HER ZAMAN ONUN YANINDAYDI. DEMI REHABDAYKEN TAYLOR İLE YAKINLAŞTI SONRA DA DEMIYİ UNUTTU.

    YanıtlaSil
  7. TAYLENA ne ya insanın kulağı garipsiyor. DELENA yı geri istiyorum.Ne değişti ki sadece biraz büyüdüler bence TAYLENA olsa bile DELENA hala DELENA olmalıydı.Taylordan nefret etmiyorum.

    YanıtlaSil
  8. 21 yaşına gelmen senin sapıkça şeyler yapmani gerektirmez .

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Swiftie'yim (Aynı zamanda Selenator ve Lovatic) İşte Swiftie'yim ama Taylena'yı desteklemiyorum .Delena'yıda yada Milena,Demiley'i desteklemiyorum .Ben Sadece 1'ni istiyorum.<3 DEMİLENA <3 .



    Adsız o 21 Yaşına glemen falan filan dedin yaa o artıkk 21 yaşında ve artık prensese rolünden dışarı çıkabilir sapıkça mı onun yaptıları sen hayatında sapık film izledin mi tamam 10 yaşındkai çocuk izlemesi ama çok spaıkçada değil.Hem O büyüdü ne yapsın her zmaana Disney'in küçük prensesi mi olsun ? .Böyle Kariyeri ilerlemez.Yaşına göre rollaer yapmalı 21 Yaşındaki biri içinde çok kötü bir rol değil bu .

    YanıtlaSil
  11. Ben en cok selenayi severim ve delenayi da cok seviyordum. ben de taylor ikisinin arasini bozdu diyodum ama sonra tayloru inceledim gercekten guzel seyler yapiyordu ve cok iyi kalpli bi kizdi. ayni selena gibi. demi de oyle. ben hala daha cok delenayi istiyorum ama taylor u suclamaktan vazgectim. sonucta selena akilli bi kiz ve ona kimin daha cok yardimci olabilllecegini o bilebilir. sadece demi ve selenanin aralarinin bozulmasi ve selena daha sonradan taylorla iyi arkadas oldugu icin ikisinin aralarinin acilmasini saglayacak olan kisinin taylor oluvermesi aniden cok sacma!!! Ben hala DELENA yi destekliyorum ama selenanin taylor gibi bi arkadasi oldugu ve selenaya yardim ettigi icin de cok mutluyum acikcasi <3 <3 SELENA <3 <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)