15 Oca 2013

Rihanna "Yaramaz Bir Çocuktum"

Rihanna Şubat/Mart 2013 ayı Complex dergisinin kapak kızı oldu! Zoe McConnell tarafından çekilen RiRi dergi için birbirinden güzel seksi pozlar verdi. Ayrıca genç yıldız dergiyle röportajda verdi. Röportajın bir kısmı;
Çocukluğu hakkında;
Biraz sorunlu bir çocuktum, çok yaramaz ve saldırgandım. (Bunu küfür ederek anlatıyor.) Her zaman böyleydim. Küçük bir kızken kabaydım ve bunun için annem hep beni cezalandırırdı.
Kariyeri hakkında;
İnsanlar benim hakkımdaki bilgileri genel olarak magazin ortamından öğreniyor ve bu bilgiler çoğu zaman yanlış oluyor.
'Unapologetic' albümü hakkında;
Şarkıları yapmaya başladığımda albümün ismine karar vermemiştim ve bu isimde bir niyetim de yoktu. Bir anda karar verdim. Gerçek bu. Son albümümün adı 'Unapologetic' oldu.

5 yorum:

  1. bu kadına bayılıyorum. edepsiz takılsada seviyorum.ayrıca çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. bir itirafta bulunuyorum.. Diamonds dışında hiç bir şarkısını dinlemedim ve bir aralar antisiydim. Dünyadaki tek anti ben olmalıydım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dinlememen imkansız yani farkında olmadan dinlemişsindir mutlaka çünkü maşallah girilen hermağazada en az 1 şarkısına denk geliyor insan (: ama bence şarkıları müthiş.

      Sil
  3. ben de anti değilim ama şarkıları kalitesiz. çok güzel kadın çok seksi ama kariyeri vücuduna odaklı, müziğine değil. ayrıca sahne performansları berbat ötesi

    YanıtlaSil
  4. kimse kusura bakmasın ama birde bu çıktı şarkıları kalitesiz ne demek ya?tarzı size uygun olmaz veya şarkıyı beyenmemişsindir bu olabilir nasıl uzman bir müzik eleştirmenisiniz(!) bilmiyorum ama müziğine kalitesiz diyemessiniz hem o şarkıları da zaten rihanna yazmıyor jermanie jackson, sia vb.harika sanatçılar yazıyor.Beni rihanna hayranı falan sanmayın sadece şarkılarını seviyorum ama sahne performanslarınn genelini bende sevmiyorum.iyi olanları var ama binde bir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)