1 Ara 2012

'So Undercover' Filminden Bir Video Yayınlandı

Miley Cyrus'ın başrolünü oynadığı 'So Undercover' filminden yeni bir video yayınlandı. Filmde Miley, 'Molly' adında bir karakteri canlandırıyor. Molly liseyi, bir polis memuru olan babasıyla çalışmak için terk etmiş olan özel bir dedektif. İkilinin günleri hırsızları yakalamakla geçerken Molly'nin hayatı, bir FBI ajanı gizli bir mekana girmek için onunla yakınlaşınca birden bire değişir. Peki bu gizli mekan neresi dersiniz? Bir üniversitenin kızlar yurdu! Büyük bir makyaj sonrasında Molly, sokak polisliğinden çok zengin bir kıza dönüşür. Film de işte bu dönüşümü konu alıyor. Asi kız Molly, kendini bir anda süslü kızların arasında buluyor. Sizce de güzel bir konu değil mi? Film çok yakında Amerika'da vizyona girecek. 

6 yorum:

  1. esno bu film yeni mi öyleyse miley eski saçlarına dönmüş harika !!!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel izlemek için can atıyorum wuw. :DD

    YanıtlaSil
  3. :D siz koparırsınız insanı.pire kadar saçları kaynakla nasıl uzayacak :D ensesinde saç yok :DD.bu film 2011 başlarında falan çekildi.daha yeni vizyona girecek.

    YanıtlaSil
  4. Miley,, hoşuma gitmiyor nedense .. Dinlemiyordum onu ve filmini de izlemeyeceğim oh olmuyor sevemiyorum seni ahbap! :(

    YanıtlaSil
  5. sevemiyosan nedelim ölekmii ama biz smiler lar çk sewiyoruz saçlarını kazıtsada the wanted dan biryle çıksada

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)