28 Ara 2012

Britney Spears'ı X Factor'dan Kovdular Mı ?

Britney Spears 27 Aralık Perşembe günü çocukları ve nişanlısı Jason Trawick ile birlikte Claim Jumper'da öğle yemeğinden çıkarken görüntülendiler. Başarılı pop şarkıcısı  şu sıralar 8. albümü üzerine yoğınlaşıyor ayrıca iddialara göre Britney Spears 2. sezonunda jürilik yaptığı 'X Factor' programından atılmış. Haber kesin değil ama bazı kaynaklar bu konu hakkında şunları söylüyor;
X Factor Britney'e performanslara sadece 'İnanılmaz' desin diye 15 milyon dolar ödedi. Simon çılgın Britney'i istemişti ama sıkıcı Britney geldi. 
Britney 31 yaşında bir kadın. Ve ekranda çılgın Britney'i oynasaydı bana göre birçok hayranını kaybederdi. Üstelik Britney'in tutumunu her zaman takdir edilmeye layık görüyorum. Olgun ve ne demesi gerektiğini bilen birisi. Bu haber doğrulana kadar da beklememiz lazım.

5 yorum:

  1. Saçmaladınız yani. Ne alakası var. Britney'in çok başarılı bir jüri olduğu aşikar ve beklenenden fazlasını verdiğini herkes biliyor. Kendi isteğiyle de X-Factor'e devam etmeyeceğini açıkladı. Ayrıca Simon Britney'in kalmasını istiyordu ama Britney kabul etmedi!

    YanıtlaSil
  2. bu haber yalan çünkü simon '' britney'i ilk düşündüğüm zaman kesin diğer jüriler gibi herkese ah süpersin inanılmazsın gibi yorumlar yapacağını düşünmüştüm ama beni şaşırttı bide insanlar bana acımasız der britney tam bi beğenmeyen'' demişti ve brit cidden çok acımasızdı yarışma boyunca herkes çok şaşırdı bkz;http://www.youtube.com/watch?v=6bhONnn3HH8 ayrıca simon sözleşmeyi uzatmak istedi ancak brit albümüne odaklanacağı için kabul etmedi olay bu ve 31 yaşında çılgınca davranınca haayran kaybetmek ne demektir yahu

    YanıtlaSil
  3. Zaten kovulmadı 1 sezonluktu anlaşması zaten haberlere göre daha bellide değil konuşmadılar

    YanıtlaSil
  4. Britney'in kişilik bölünmesi hastalığı var onun nasıl olduğu hiç belli olmuyor.

    YanıtlaSil
  5. Nasıl da bayılıyorlar Britney ile ilgili karalama haberi yapmaya.. Kadın 1 sezonluk anlaştı, en pahalı jüri üyesi olarak 15 milyon dolarını kaptı ve şimdi yeni albümüne odaklanıyor. Zaten herkes Britney'in albümünü bekliyor, X Factor kimsenin umrunda değil.. Kaldı ki çılgın Britney olsa suç, olgun olsa suç bu nedir ya? Britney kalitesi ve karakteriyle her zaman takdir toplamıştır ve bence gayet olması gerektiği gibiydi..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)