19 Kas 2012

Pink - Amerikan Müzik Ödülleri 2012

Başarılı şarkıcı Pink 18 Kasım Pazar günü Los Angeles'ta düzenlenen '40. Amerikan Müzik Ödülleri' törenine katıldı. 33 yaşındaki şarkıcı törende 'Try' isimli hit şarkısının canlı performansını gösterdi. Pink performansındaki dansıyla herkesi büyüledi. Pink'in kıyafetini ve performansını nasıl buldunuz ?

1 yorum:

  1. Allahımmm bu kadını 2ye ayırmak lazım. Pink ve Şarkıları başlığı altında. Pardon üçe ve SAHNELERİ... Tek kelime uç hece diyebilirim BA-YIL-DIM... Ayrıca hem dans edip hem çok güzel şarkı söylenebiliniyormus bu kadinda gördüm (beyonce nin de hakkını yemeyeceğim o benim için ayrı kategoride:)) ) sacı makyajı pozları klasiklesmistir artık bizim için kiyafetide hep giydiği tarz. Allahım oluyorum bu kadına. 5 YIL önce de böyleydi. Diğer ünlülere nazaran hiç kıçı kalkmadı egosu yükselmedi. Biz onu hiç bar çıkışlarında paparazilere el işareti çekip küfür ederken görmedik. Keske baskaları da sadece onu ornek alsaa

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)