7 Kas 2012

Lady Gaga'dan Sandy Kasırgası Mağdurlarına Cömert Davranış

Başarılı şarkıcı Lady Gaga 7 Kasım Çarşamba günü Brezilya, Rio'da oteline girerken görüntülendi. 26 yaşındaki şarkıcının hayranları da otel kapısının önünde onun için toplanmıştı. GaGa hayranlarınıs selamlamayı ihmal etmedi. Ayrıca biliyorsunuz ki Amerika'da Sandy kasırgası birçok can ve mal kaybına yol açtı. Lady Gaga American Red Cross'ın düzenlediği yardım organizasyona tam 1 milyon dolar bağış yaptı! Umarız felaketten etkilenen insanlar en kısa zamanda rahat bir düzene kavuşur.

5 yorum:

  1. Niye yardım ediyor ki? onun illuminatisi başlatmadı mı fırtınayı? şimdi bazı salaklar her boka illuminatiyi katmayın diyecek onlar haarp ne demek onu araştırsında gelsin.

    YanıtlaSil
  2. yuh doğa üstü bi olayı nasıl illuminatiye bağladın be kızım

    YanıtlaSil
  3. Size illuminati'ye öğreteni napayım ben. Cahil cahil konuşuyorsun. Sen önce bi masonluğu & illuminatiyi araştır da gel. Kadın mason olmaz. Bunu bilsen iyi olacak. Bu doğa olayları dünya ilk yaratıldığında da vardı, hala devam ediyor. Ayrıca "Onun illuminatisi" derken? Artık hangi salak ünlünün fanısın bilmiyorum ama, bu illuminati denilen şey sadece Gaga için denmiyor. Tüm ünlüler için geçerli. O kadar dinci takılıyorsun belli ki ama, tüm bunları illuminati yapıyor diyerek Allah'ın gücünü küçümsüyorsun. Bu bi süreç, illuminati olsa da olmasa da devam edecek bu kasırgalar. Bi büyü öyle gel konuş sen, bücür.

    YanıtlaSil
  4. İlk yorumu yapan adsız salak adınla gel bi güzel küfredeyim sana, senin sevdiğin sanatçılar Gaga'nın boku bile olamaz.

    YanıtlaSil
  5. GaGa'nın kendisi bok zaten. Yapmacık çirkin ve tuhaf birşey. HAARP'ta doğa olayları yapabiliyor ayrıca.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)