8 Kas 2012

Kesha'nın 'Die Young' Klibi Yayınlandı

'Warrior' isimli yeni albümünü çok yakında piyasaya sürecek olan başarılı şarkıcı Kesha albümünden ilk şarkısı 'Die Young' ı yayınlamıştı ve nihayet klibi de çıktı. Klip her zamankisi gibi Kesha tarzında olmuş. Dans sahnelerine çok sık yer veren Kesha'nın klibi çok eğlendirici. Siz nasıl buldunuz ?

4 yorum:

  1. bence videoda illuminati çok ön planda tutulmuş.tamam isteyen istediğini yapabilir fakat bu kadarda insanın gözüne sokulmamalı.Beni normalde illuminati falan ilgilendirmez ama bu kadar gözüme sokulunca rahatsız oldum hele o yüzüğü ve son sahnedeki kıyafeti "ben illüminatiyim" diye bağarıyordu.

    YanıtlaSil
  2. Forever sana sonuna kadar kelimesi kelimesine katılıyorum ben de pek takmıyorum böyle illuminatili şeyleri ama illuminati ögeleri içeren bir klip çekicem diye de klibin içne etmiş hiç beğenmedin ayrıca klipte çok terbiyesizdi

    YanıtlaSil
  3. bu kadın gittikçe iğrençleşiyor yakında iğrençlikte lady gagayı geçecek

    YanıtlaSil
  4. İlluminati olabilirsin ama bunu insanların gözüne sokunca eline fan kaybetmekten ve insanları kendinden uzaklaştırmaktan başka hiçbir şey geçmez!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)