4 Eki 2012

Zac Efron ''Nicole Kidman'la Dans Sahnem Erkek Olduğum Gündü''

'Paperboy' filmi ile şu sıralar sinema dünyasında ismi anılan Zac Efron geçen günlerde Ellen DeGeneres'ın programında konuk oldu. 24 yaşındaki oyuncu programda 'Paperboy' filminde başrolünü paylaştığı Nicole Kidman hakkında kısa bir röportaj yaptı. Özellikle filmde yaptığı yarı çıplak dansıyla konuşulan Zac programda (alttaki videoda) şunları söyledi;
Nicole çalışılması harika birisi aynı zamanda çok doğaçlama yapan birisi. Karakterini tam içinde bulduğunda çizgileri aşıyor ve hiçbir beklentiniz olmuyor.
Yarı çıplak dansları hakkında;
Çok ciddi bir sahneydi. Benim için ağır bir dramatik andı. Bende kendimi bütün dramatikliğimi vermeye hazırladım. Müzik çalmaya başlayınca Nicole bana bakıp 'Dans etmek istiyor musun?' diye sordu. Ve bende bunun bir doğaçlama yani o an yağmur altında yapmamız gereken doğaçlama bir dans olması gerektiğini biliyordum. Filmde en sevdiğim kısımlardan bir tanesi. Şu ana kadar yaptığım en harika şeylerden birtanesiydi. Bence erkek olduğum gün diyebilirim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)