22 Eki 2012

Robert Pattinson - 'Şafak Vakti: Bölüm 2' Sidney Galasında

Robert Pattinson bugün (22 Ekim Pazartesi) Sidney'de Fox Stüdyolarında düzenlenen 'Şafak Vakti: Bölüm 2' filminin galasındaydı. 26 yaşındaki 'Alacakaranlık Efsanesi' filminin oyuncusu galada hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi ve magazincilere sevimli mimikleriyle poz verdi. Robert'ı böyle gülerken görmek çok güzel. Umarız yüzünden gülücükler hiç eksik olmaz. 

7 yorum:

  1. tipi kaymış biraz ya

    YanıtlaSil
  2. İyide adam hep gülüyor zaten. Hangi tanıtımda surat astığı görülmüşkü? Saçma yani.

    YanıtlaSil
  3. anaam onu gördüm ya mutlu oldum şimdi :))

    YanıtlaSil
  4. tipe bakk öl,şok geçir, geber her neyaparsan yap... AMA TATLILIĞA BAK.. ALLAHIM... Bu arada ilk gala Sidney de mi yapılmış!! Ben Los Angeles olur diye beklemiştim neyse.. AMA PEKİ ROBERT NEDEN YALNIZ? KRISTEN'IN DEDİĞİNE GÖRE HANİ BERABER KATILACAKLARDI???? TAYLOR DA YOKKK...

    YanıtlaSil
  5. dünya prömiyerlerine birlikte katılacaklar.ön tanıtımların çoğu yalnız yapılıo zaten.kristen sidneyede birlikte olucaz demediki..

    YanıtlaSil
  6. bilmem beraber gidceklerini sölemişti de... AMAN BUNLARIN İŞLERİNE AKIL SIR ERMİYO VALLA!! NE YAPMAYA ÇALIŞTIKLARINI HALA ÇÖZEMEDİM...ÇÖZEN VARSA BANA DA ANLATSIN...

    YanıtlaSil
  7. evet rob hep gülüyo ama bi önceki fotolarına bakın birde şimdikilere.. öncekilerde gözleride gülüyodu..gözlerinin içi parlıyodu ama şimdikilerde sadece gülüyor..eminim bu gülümsemeyi yapabilmek için çok çaba sarf etmiştir..yada yüzünde tutmak için..önceki fotolarıyla şimdikileri yan yana koyuyomda..ADAM RESMEN 2-3 AYDA ÇÖKMÜŞ YA...AMA BEN BUNA DAYANAMAM Kİ..Allah'ım her ne oluyosa olsun..İster Krisle barışsın ister barışmasın artık umrumda bile değil.. sizde bu yorumuma ne derseniz deyin..Ama gerçekten umrumda bile değil..SADECE O MUTLU OLSUN..SADECE O ESKİSİ GİBİ GÜLSÜN, EĞLENSİN, SADECE MUTLU OLSUN..ALLAH'IM LÜTFEN..LÜTFEN BUNU ONA ÇOK GÖRME..LÜTFEN..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)