4 Eki 2012

Rihanna ve Chris Brown Yeniden Mi Birlikteler?

Rihanna ve Chris Brown dün Jay-Z konserinde birlikte görüntülendiler. Rap Radar editörü Elliott Wilson konser sırasında ikilinin fotoğrafını çekmeyi başarmış ve twitterından bunu paylaşmış. 
"Az önce Rihanna'nın Chris Brown ile birlikte VIP bölümüne girdiğini düşünüyorum. Wow."
Ayrıca bunu doğrulayan başka kaynaklar da var. Bundan birkaç gün önce de Us Weekly ikilinin bir gece kulübünde beraber eğlendiğinin haberini yapmıştı. Söylenilenlere göre çift görüntülenme kaygısı duymadan birbirlerine sarılıyor ve öpüşüyorlarmış. TMZ ise gece çiftin aynı otelde kaldığını ve daha sonra Chris Brown'ın otelden ayrılıp sevgilisi Karrueche'yi almaya gittiğini ve Rihanna'nın orada kaldığını söylemişti. Bunun öncesinde MTV ödüllerinde Chris, Rihanna'yı aldığı ödül için öperek tebrik etmişti. Ayrıca bu sıralar Chris ile sevgilisi Karrueche'nin arasının iyi olmadığı söyleniyor. Yani tüm kaynaklar çiftin yeniden bir araya geldiği konusunda hemfikirler. Fakat henüz kesin bir şey olmasa da, Rihanna Chris'in yakın arkadaşı olduğunu söylese de, Chris Brown'ın şu an sevgilisi olsa da tüm bunlar biraz fazla değil mi sizce de? Rihanna ve Chris Brown tekrar birlikte olacaklarmış gibi gözüküyor. Bakalım bu haberler nereye kadar gidecek. Sizce de tekrardan birlikte olmalılar mı?

5 yorum:

  1. herhangibiri4 Ekim 2012 15:12

    chris geri dönüşü olmayan bir hata yaptı. desteklemiyorum!

    YanıtlaSil
  2. Chris mi hata yaptı? Bence Rihanna onu döven kişiyle yeniden birlikte olarak kendisi hata yaptı.

    YanıtlaSil
  3. ben de desteklemiyorum! sevgili olmasınlar chris ona şiddet uygulayarak büyük hata yaptı!

    YanıtlaSil
  4. Birlikte olmalarını çok istiyordum ^^ bence rihanna ne istediğini bilen zeki bir kadın o eğer chrisi affettiyse gerekli açıklaması vardır :)

    YanıtlaSil
  5. Aşk dye bsy var bebsler :) btn hataları unuttran. Bak yıllar gecse ble insan atamyo. Hem riri untmuş gtms. O afftmş. Bu kadar üstelemeye gerek yok. Hem riri kmsenin syledgni dnlemyoki. Yani sz her nekadar brlesmelerni istemesnzd. Riri kalbni dnlcek. Chrisin sevglsyle arasnın bozuk olmasna hç şaşrmadm. Krrche onu nekadar kskansada chrisn umrunda dgl sanki. yok pars hiltonla yaknlaşmlar yok nicole zart zurt. Rihannayla brlkteyken hç böle syler yapmyodu. Hep ririyle ilglenyodu. bska kzlarla dans edp yaklasmyodu. Hem rihanna kc kez syldi ben kskanyrum. Dansclardan kzlardan ble. Dmşti. Rihanna christen snra bi kc kşyle brlikte olmustu. Hem bi kadn ble vardı yani o drce. Ama hç bryle yapamadı. Christe yapamyodur belki. Brakn mllet asknı yasasn ya öff. Sankı bu dvrde bitek chrismi kadn dövdü. Sanki ilk o yapms gbi mllet üstne gdyo sürekli.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)