26 Eki 2012

Kristen Stewart ve Robert Pattinson Birlikte Konsere Gitti

'Şafak Vakti: Bölüm 2'nin vizyona girmesine sayılı günler kala filmin başrol oyuncularından Kristen Stewart ve Robert Pattinson 25 Ekim Perşembe akşamı Prince'in konserinden birlikte çıkarken görüntülendi. Kristen ve Robert 'Ş.V: Bölüm 2' filmleri için ayrı ayrı yerlerdeydiler. İkiside 25 Ekim Perşembe sabahı Los Angeles'a vardı ve o günün gecesinide birlikte geçirdi. Anlaşılan ikiside birbirini çok özlemiş. Kulüp çıkışı ikiside yüzlerini kapatmaya çalıştı ve aynı arabaya binip gittiler. Robsten gerçekten geri döndü. Ne düşünüyorsunuz ?

9 yorum:

  1. robsten birbiri için yaratılmış :)

    YanıtlaSil
  2. Neyi, kimi kandırmaya çalışıyorlar ki? Elerinin altında zaten yapılan herşeye inanan bir robsten hayalcileri varken şöyle çocukca şeylere kalkışıp kendilerine güldürmesinler. Nikki tutulma filmiyle birlikte dengeler değişti demişti ne kadar doğru olduğunu anlıyoruz. Şu ikisi kadar kendimizi satmayız diyip satan başka oyuncu yoktur.

    Haber açıyorsunuz bari inceleyerek açın. Gelen bilmem kaç karede arkadaşlarının dahil papları arabada gözetleyip yüzlerini kapattıklarını görürdüz. veya gittikleri söylenen konser kapalı bir konser eğer onların orada olduğunu paparazzilere kendi ekipleri haber vermemişse resim gelmezdi. video geldi. paplar çıkış kapısında hazır bekler vaziyettelerdi. bir oyun oynuyorsunuz bari doğru oynayın. açık bir konsere gidin. diyorumya zaten size inanmak isteyen bir fan grubu var bari kalanlara kendinizi rezil etmeyin. giderek film için birbirlerini bile satar konumuna geliyorlar. severek izlediğim bir serinin bu hale düşmesi acınası bir durum.

    sizlerde haber yapıyorsanız gittikleri konseri araştımanız gerekiyordu yani papların haberi olmazsa kimsenin bu ikisinin o konserde olacağını öğrenme gibi bir durumunun olmadığı notunu altına düşmeniz lazımdı.

    YanıtlaSil
  3. her ünlü başka bir ünlünün konserine gittiğinde çıkışta paplar bekliyor. eğer kendileri çağırsalardı poz verirlerdi mesela 1D, JB, LM hepsini çıkışta paplar yakalıyor ;)robten tekrar geri dönünce millet kıçını yırtmaya başladı;)

    YanıtlaSil
  4. o dediğiniz yakalanma konserleri açık konserdi bu konser kapalı, özel konser. dediğiniz diğer türlü konsere giriyor. beyninizi kullanın azcık hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
    melek kristenınız aldatıyor ses çıkmıyor bide sanki bişe olmamış gibi amanda aman geri döndü deyip seviniyorlar. milletin ar damarı çatlamış. yarın birgün artık sevinen insanlarda sevgililerini evli barklı çocuklu insanla aldatırlar sonuçta ar damar kalmamış

    YanıtlaSil
  5. BENCE KİMSE ONLAR HARİÇ HİÇ KİMSE GERÇERÇEĞİ BİLMİYOR VE BİLMEDEN KONUŞUYORUZ (buna bende dahilim) Şu anda Robert'ın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. ve en kötüsü de GERÇEĞİ HİÇBİR ZAMAN ÖĞRENEMEYECEĞİZ. AMA BENCE KONUŞMAK İÇİN HENÜZ ERKEN ŞÖYLE BİR KAÇ AY GEÇSİN O ZAMAN GÖRÜRÜZ.
    aslında ikinci adsız arkadaşım haklı olabilirsin. Çünkü robert aldatmadan sonra katıldığı ilk programda -adını hatırlamıyorum hani şu dondurma yediği- orada "Benim tek suçum çok ucuz olmam ve kendi haberimi kendim yaptırmama.Bende bundan sonra kendi haberimii yapmaları için gazeteci tutacağım." demişti. ve eğer bu barışma haberide hayran kazanmak içinse paparazileri ekipler tutmuş olabilirler.
    BEN HALA ROBSTEN'IN GERİ DÖNDÜĞÜNE İNANMIYORUM.HİÇ GERÇEKÇİ GELMİYOR.BELKİDE İNANMAK İSTEMEDİĞİMDENDİR BİLMİYORUM AMA HALA ROB'UN NE YAPTIĞINI ANLAMIŞ DEĞİLİM.

    YanıtlaSil
  6. eğer bu reklam olayıysa kristen kadar robda suçlu konumuna düşer.hiç bir zaman gerçeği öğrenemeyeceğiz.hatırlarsanız robun cosmopolis filminin yönetmeni"insanlar her şeyi bildiğini sanıyor ama hiç bir şey bilmiyor"demşti.yani bunların hepsi aldatmada dahil reklam olabilir.herkes krisin aldattığını söylemiormu?e o adamın dediğine görede biz hiç bişe bilmioruz.bilmiorm gerçekten herşey çok karışık.film çıkdıktan 3-4 ay sonra anlarız herşeyi.bu konser olayınında reklam oldğnu sanmıorum.arkadaşım bu paplar kimleri nerelerde yakalıorlar.kapalı bile olsa konserdemi yakalamayacaklar.ayrıca çok mu reklam yapma amacındalar o zaman suratlarını saklamaz iyice gerine gerine yürürlerdi.yada ne bilim "açık" konsere falan giderlerdi..umarım kısa bir zaman sonra her şey açıklığa kavuşur.ben her ikisininde mutlu olmasını istiorum.ayrı ayrıda mutlu olabilirler.robsten fanıydım ama artık b*ku çıktığı için sadece mutlu olmalarını önemsiorum.

    YanıtlaSil
  7. Size ne la onların ilişkisinden? Siz kimsiniz de onları eleştiriyorsunuz? Onlar kim siz kim? Ayrı dünyaların insanlarısınız. Onlar BÜYÜK birer oyuncu. Sizse sıradan insan.. Vazgeçin artık onları yargılamaktan. Size düşmez yani...

    YanıtlaSil
  8. Son adsız arkadaş yeşilçama başlamışsın da sen kimsin ki bizi eleştiriyorsun?

    YanıtlaSil
  9. olumsuz yorumyapan herkes kapattsın çenesini
    ROBSTEN GERİ DÖNDÜÜÜÜ!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)