5 Eki 2012

Jennifer Lawrence: ''Korku Filminde Oynamak İstiyorum''

Açlık Oyunları filmindeki üstün performansı ile büyük bir hayran kitlesi elde eden Jennifer Lawrence, gözünü korku filmlerine dikti! Harika bir oyuncu olmak için çok çalıştığını söyleyen Jennifer ''Korku filmleri beni korkutuyor, onlara alışmak için önce bir korku filminde oynamalıyım'' dedi. İşte 22 yaşındaki oyuncunun British Vogue dergi ise yaptığı röportaj;

Sevgilisi Nicholas Hoult'un stili hakkında;
Oh, o bunu önemsemiyor bile! Bazen şu beyaz tenis ayakkabıları ile kotlarını giyiyor, sonra da kot pantolonunu çoraplarının içine sokuyor. Kesinlikle ne kadar yakışıklı olduğundan haberi bile yok. Sanırım bir çok insan sırf bu yüzden benden nefret ediyor!

Bir korku filmde oynamak;
Gerçek hayatta, korku filmi izlerken acayip ürküyorum.. Eğer bir tane izlemek istersem, önümdeki 3 ayı planlamam gerekir çünkü filmi izledikten sonra her şeyden korkuyorum! Karanlıktan, asansörden, hatta kendi gölgemden! Sanırım eğer bir tane korku filminde oynarsam, korkumu yenebilirim. Bu yüzden korku filminde oynamak hedeflerimden biri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)