7 Eki 2012

Disney Channel Oyuncuları Shake It Up'ın Yeni Sezon Galasında

Bella Thorne, Zendaya, Roshon Fegan, Debby Ryan, Cher Lloyd ve Ross Lynch, 6 Ekim'de Los Angeles'ta düzenlenen Shake It Up dizisinin yeni sezonu "Make Your Mark: Shake It Up 2012 (İşaretini Yap: Haydi Çalkala 2012" galasına katıldılar. Dizinin başrol oyuncuları Bella ve Zendaya, kıyafetleri içinde çok güzel görünürken Roshon ve Ross eğlenceli pozlar verdiler. Debby ve Cher gülümsemeleri içimizi ısıtırken, bütün ünlüler mavi halıda mükemmel görünüyordu. Ayrıca bu yıl düzenlenen Shake It Up dans yarışmasına 90.000'den fazla video gönderildi. Bu videolar elenerek 20'ye yakın kişi finale kaldı. Kazanan isim/grup 21 Ekim'de açıklanacak ve Shake It Up'ın 1 bölümünde dans etme hakkı kazanacak!

6 yorum:

  1. 21 Eylül de açıklanacak derken 2013 mü?

    YanıtlaSil
  2. 21 ekim canım :D ayrıca bella ve zendaya hiç 15 ve 16 yaşında gibi göstermiyorlar. Sorun bizde. Bizler neden böyle olamıyoruz anlamıyorum :(

    YanıtlaSil
  3. zendaya her zamanki gibi muhteşem :)

    YanıtlaSil
  4. bella yinr harika

    YanıtlaSil
  5. roshon çok tatlı çıkmış cnm yha

    YanıtlaSil
  6. rossumu yerim çokkk tatlı çıkmış

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)