28 Eki 2012

Carly Rae Jepsen Billboard'ın Yükselen Yıldızı

Carly Rae Jepsen, Billboard'ın seçimine göre ''2012 yılının yükselen yıldızı'' seçildi. 'Call Me Maybe' şarkısıyla tam 9 hafta boyunca Billboard listelerinde 1 numarada kalan şarkıcı çocukluğundan beri country şarkıları dinlediğini ve onlardan ilham aldığını söyledi. Ve Carly'nin en büyük isteği de müzik yolunda ilerleyen insanlara ilham vermek. Kanadalı şarkıcı bir yılda 10 milyondan fazla single satışı yaptı. 'Kiss' albümü de şu an Billboard 200 listesinde 6. sırada yer alıyor. Umarız Carly'nin başarısı daimi olur! Tebrik ediyoruz onu.
Bir şarkıcı ve şarkı yazarı olarak Country şarkıcılarından çok etkilendim onları dinleyerek büyüdüm. Billboard'ın verdiği bu ödülden dolayı da onur duyuyorum. Umarım diğer şarkıcıların olduğu gibi müzik yolundaki diğer insanlara da ben ilham verebilirim.

1 yorum:

  1. bu kanadalılarda bir iş var ya önce justin bieber, nina dobrev (aslında bulgar da) şimdide carly. seviyorum bu kızı. daha doğrusu country müziği. beni rahatlatıyor. amerikanın geleneksel müziği olması güzel...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)