9 Eyl 2012

Silver Linings Playbook - 2012 Toronto Film Festivali

8 Eylül gecesi, Toronto Film Festivali içerisinde galası olan bir başka film de 'Silver Linings Playbook' isimli filmdi. Filmin oyuncularından Jennifer Lawrence, koyu renklerin hakim olduğu elbisesiyle çok güzel görünürken filmin diğer oyuncuları Bradley Cooper kırmızı halıda güzel yıldıza eşlik etti. Galadan sonra, film ekibiyle beraber düzenlenen partiye katılan Jennifer, partide anne ve babasının dışında Açlık Oyunları filminden arkadaşı olan Woody Harrelson ile de fotoğraf çektirdi. Ayırca bu gala sayesinde Jennifer'ın saçlarını tekrar kahverengiye boyattığını görmüş olduk. Bu da demek ki, Ateşi Yakalamak çekimleri çok yakında başlıyor!

1 yorum:

  1. Jennifer Lawrence bence gerçekten en doğal oynayan,yapmacık davranmayan oyunculardan ben en çok bu yönünü takdir ediyorum.Zaten bunu Açlık Oyunları'nda kanıtladı.Ayrıca mütavazi tavırları ve diğer ünlüler gibi özel hayatıyla gündemde olmaktan çok yaptığı işle gündemde olması farkını ortaya koyuyor.Kısacası olgun ve ağır başlılığınla gönüllerimizi fethettin Jen;-)
    Seni Seviyoruz!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)