28 Eyl 2012

Liam Payne Saçlarını Kazıttı

Liam Payne saçlarını kazıttı! One Direction'ın yakışıklı üyesi Liam'ın, hayranıyla çektirdiği fotoğrafta saçlarının kısa olması dikkat çekti. 19 yaşındaki şarkıcı 2010 yılında uzun saçlıydı, 2011 yılında saçları yine uzundu ama kıvırcıktı, son zamanlarda saçları çok uzun değildi. Şimdi ise kazıtmış. Fanların arasında saçını yardım için bağışladı gibi bir söylenti var ama Liam Payne kesinlikle öyle bir açıklama yapmadı. Liam'ın kardeşi Ruth Payne twitter'a saçlarına alışmaya başladığını yazdı.

17 yorum:

  1. Kendi tarzı :) nasıl olsa hayranları böylede beğenecek

    YanıtlaSil
  2. Ona herşey yakışır o bnm hala masum minik köpek yavrum onu çok seviyorum hala tatlı :) x

    YanıtlaSil
  3. Ya Liam en baştaki halin çok iyiydi sonra kenarları kestirdin hadi tamam dedik ama buda çok fazla ya!!

    YanıtlaSil
  4. Sahte hayranlardan arınma yöntemi vol664578

    YanıtlaSil
  5. Liam gerçek facebook hesabından "saçlarımı kanserli bir hayranım için kestirmem anormal mi ? onun üzülmesi saçlarımdan önemli değil" yazdı.Gerçek olduğu da kanıtlanmıştı facebookunun ama bilmiyorum

    YanıtlaSil
  6. iğrenç olmuş. beğenmedim. ayrıca directionerlar kendilerini beğenmek zorundaymış gibi hissediyorlar. bence onlardan bile beğenmeyenler var.

    YanıtlaSil
  7. bence çok hoş olmuş kanser hastaları için veya değil onun tercihi önemli ve ona çok çirkin olmuş berbat dersek kalbini kırarız ve üzmüş oluruz ondan sonra nasıl insanlar olmuş oluruz ki?

    YanıtlaSil
  8. Bence hala çok şirin :*
    pek fark göremiyorum. yakışmış bence lan :D

    YanıtlaSil
  9. kendini beğenmek zorunda olduğunu hisseden yok. ben ilk gördüğümde şaşırdım ama sonra bana çok tatlı gelmeye başladı. :)))) <333333

    YanıtlaSil
  10. Üzüldüm :'( Ama o hala bizim masum babacığımız <3 Kel olsa bile ona olan sevgimiz azalmayacak <3 <3

    YanıtlaSil
  11. bence çok ama çok tatlı yüzünün şekerliği daha çok ortaya çıkmış niye begenmediniz anlamadım hadi harry kıvırcıklarını kazıtsa eminim begenmessiniz ama sonuçta kel olmamış bence kimse büyütmesin sonuşta kökü kendinde uzar :)

    YanıtlaSil
  12. o hala benim aşkım

    YanıtlaSil
  13. Bence saçları o kadar da önemli degil onun tipini önemseyenler şimdi onu takip etmiyor liam twitterda 20000 hayranını kaybetti ama biz hala varız :)

    YanıtlaSil
  14. evett ya ne kadar anlayışsısınızzz

    YanıtlaSil
  15. liama herşey yakışır çünkü o öyle bir tatlı ki anlatamam liam benim herşeyim nefesim hayatım bitanem <3 twitterde 20000 hatranını kaybetmiş olabilir ama biz hala yaşıyoruz ve sonuna kadar yanındayız liamın allah korusun ama ağzı burnu yamulsa bile yine de yanındayımm onu öylesine seviyorum çok şebek lan buu <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)