5 Eyl 2012

Lea Michele: 'Dorothy Of Oz' Fragmanı Yayınlandı

Glee dizisinin başarılı oyuncusu Lea Michele'in seslendirmesini yaptığı 'Dorothy Of Oz' filminin fragmanı yayınlandı. Filmde ayrıca Hugh Dancy,Megan Hilty gibi ünlü sanatçıların da seslendirmesi yer alıyor. Filmin konusunu hatırlatalım;

Hikaye, Doroth'nin Oz'a gönderilen fırtına ile harap olmuş Kansas'a geri dönmesi ile başlıyor. Evinin yıkıntılarına ulaşmadna önce, üç arkadaşının (Scarecrow,Lion ve Tin Man) kaybolduğu Oz'a geçiyor. Kendisi için pek düşünemeyen marshmellowdan yapılma etkiliyicici bir adamla, kırılganlığını saklamak için buyurganlık yapan küçük bir çin bebeği ve parçalrı kadar kişiliğe sahip olan bir römörkörle tanışır. Dorothy, Tüm Oz'un kendi kontrolünde olmasını isteyen yeni kötü adam Jester'e karşı bir grupla birlikte hareket etmelidir. Dorothy ve yeni arkadaşları, Oz'u bildiğimiz ve sevdiğimiz şekilde yeniden yapmak için korkunç bir zamanda nasıl birlikte çalışacaktır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)