9 Eyl 2012

Kristen Stewart ve Jennifer Lawrence Toronto Festivalinde Görüştüler

'Alacakaranlık Efsanesi' filminin başrol oyuncusu Kristen Stewart ve 'Açlık Oyunları' filminin başrol oyuncusu Jennifer Lawrence geçen gün düzenlenen Toronto Film Festivalinde birbirleriyle ilk kez yüz yüze görüştüler. Fotoğraf yok ama bir kaynak Jennifer ve Kristen'ın birbirlerine selam verdiğini söyledi. Ayrıca ikiside bundan önce birbirlerine e-posta felan atmışlar. İşte haberin ayrıntıları;
Onları gören insanlar birbirlerine selam verdiğini ve konuştuklarını söyledi. Kristen ve Jennifer birbirlerine daha önce e-posta attığını ancak yüz yüze hiç görüşmediklerini söylemişti. İkiside birbirlerinin büyük hayranı.
Jennifer Lawrence ise bu konu hakkında şunları söyledi;
Kristen'a bir e-posta yazdım çünkü Alacakaranlık ve Açlık Oyunları ile ilgili yazılmış düşmanca bir makale vardı. Bu olay olmadan önce de hiç konuşmamış ve tanışmamıştık. Sonra Kristen bana ''Böyle şeyler önemli değil söylediğin herşeyi başka şeye dönüştüren insanların dünyasına hoşgeldin.'' dedi. O da anlamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)