29 Eyl 2012

Britney Spears Uyuşturucu Kullanımı ile Suçlanıyor!

Son günlerde juriliğini yaptığı X Factor USA yarışması ile sık sık adını duyuran, pop müziğinin efsanevi ismi Britney Spears, uyuşturucu kullanımı ile suçlanıyor. 2007'de kocası Kevin Federline ile boşanmasından sonra, depresyona giren ve şüphesiz kariyerinin en kötü günlerine yaşayan Britney, o dönemde içki ve parti gibi bir çok kötü alışkanlık edinmişti. Bir iddiaya göre de, o alışkanlıklardan biri uyuşturucu. Britney'e hakaret davası açan Sam Lutfi yasal belgelerde, uyuşturucu uzmanı bir köpeğin 2007 yılında Britney'in evinden bir kristal meth bulduğunu iddia etti ve Britney'in de mahkemede şahitlik yapmasını istedi ama Britney koruma yüzünden şahitlik yapamıyor. Mahkemenin durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.

10 yorum:

  1. Iyy, o değilde ellerine ne olmuş bu kadının öyle böğk .s

    YanıtlaSil
  2. keseriiiiim sizi. Bir Britney kaldı.

    YanıtlaSil
  3. Meth mi? Britney'i hiiç sevmem ama meth gibi bi pisliğe bulaşmamıştır umarım... İnsani öldürmekten beter yapiyor cünkü. Disleri cürütüp zayiflatir, yavas yavas öldürür diye biliyorum. Umarım dogru degildir...

    YanıtlaSil
  4. Yok ya. Britney'i bırakın bari.

    YanıtlaSil
  5. Aynen nolmuş ellerine yha iğrenç

    YanıtlaSil
  6. X Factor için demi ile kile imza ve isim yazdılar ellerindeki kil sizde hemen iyk diosunuz

    YanıtlaSil
  7. Çimentoya el izi bıraktılar x-factor dekiler. elleri o yüzden öyle. ki 2007 yılında meth kullanmaya başlamış diyorlar. eğer kullansaydı şuan resimdeki heliyle uzaktan yakından alakası olmazdı..

    YanıtlaSil
  8. ellerine nolmuş niyenler malsınız el izi brakmıştı çamura ve imza atmıştı salaklar

    YanıtlaSil
  9. -X Factor için çamura ellerini koydular,el izi bıraktılar yani. Elleri o yüzden siyah.

    YanıtlaSil
  10. Bu adam Britneyin ölümüne sebep olucaktı bipolar hastalıgının ilaclarını vermedı ona brıt daha kotu oldu sımdı kendını aklamak ıcın ıftıra atıyor uyusturucu kullanan ınsan bu kadar ıyı olurmuydu o meth kullananlara bakın ruh oluyolar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)