11 Ağu 2012

Selena Gomez, Nat Wolff İle Öpüştü!

Selena Gomez 10 Ağustos Cuma günü yeni filmi 'Parental Guidance Suggested' ın setinde görüntülendi. 20 yaşındaki genç oyuncu film gereği Nat Wolff ile öpüşme sahnesini çekiyordu. Selena genelde Justin'e kliplerinde öpüşmesi için izin vermiyor. Sizce Justin bu sahneler hakkında ne düşünecek ?


37 yorum:

  1. Justin'in kendisi de oradaydı zaten. Yani anormal bir durum yok.

    Alt tarafı bir kiss sahnesi yani. Sizde. :)

    YanıtlaSil
  2. aaaw ben justin olsam fena kıskanırdım. öhöm öhöm neyse. sonuçta justinde klibinde böyle şeyler yaşadı sevgilisine saygı duyacağına inanıyorum

    YanıtlaSil
  3. Ama bu zorunlu yönetmen istemiş ama Justin değiştirebilir.

    YanıtlaSil
  4. Rolünü çok iyi yapıyo maş. yani gerçek sevgiliymiş gibiler :D

    Justin'e izin vermiyosa kendide öpüşmesin o zaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Justin kendi klibini yonetiyo ama selena kendi 'filmini ' yonetemiyo zorunlu bisey hem as long as you love me yi gormedin heralde ?

      Sil
  5. Selenammm <3 Cok tatlısın.

    YanıtlaSil
  6. Admin Selena'ya düşman olduğun çok belli. Biraz daha araştırsaydın Justin'in de orada olduğunu görürdün.

    YanıtlaSil
  7. Bu blogda her zaman övmemiz gerekmiyor diyorsunuz ama sürekli de taş atıyorsunuz. Justinin boyfriend klibini unuttunuz sanırım. Selena bir oyuncu ve yönetmene gidip ben öpüşmek istemiyorum diyemez.

    YanıtlaSil
  8. Taş atmak hakaret atmak demek ve biz Selena'ya hakaret etmedik. Üstelik Justin'in klipleri bir yapımcı tarafından düzenleniyor. O da rol yapıyor o da.

    YanıtlaSil
  9. Justin önemsemez onunla çıkarken yok nicki minajın götünü beğeniyorum yok beyonceyi ayarlamak için herşeyi yapardım ayrıca kaç hayranıyla öpüştü ve onu bırakıp gidip başkasıyla çıkmadı mı? sonra geri döndü komik bi şekilde selena bunların hepsini kabul ediyo.Selena bunların hepsini kabul ediyosa sadece justinle çıkıp gündemden düşmemek için.Bu çok açık şimdi kabul etmemezlik yapmayın.

    YanıtlaSil
  10. Mella afedersin ama klipleri ünlüler seçiyor ve yönetmende onun isteğine göre yönetiyor. Justin sürekli kliplerinde bir kızla sarmaşdolaş Selena film gereği yapıyor Justin milyon kere yapıyor bir şey olmuyor selena birkaç kez yapıyor suç oluyor anlayamadım ben bu işi ?

    YanıtlaSil
  11. justin orada değil canım, provalarda. asıl sen iyi araştırsan kimin nerede olduğunu bilirdin, justin tabiikide daha önce sete geldi ama şimdi justin burbankta, selenanın seti de burbanktaysa bilemem, ama büyük ihtimalle değildir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak cnm sen ihtimallerle konusutosun justin ordaydi selenator olmadigin icin bilemzsin ?

      Sil
  12. Ama Selena'nınki farklı bir durum, senaryo var ve buna göre yapmalı, yoksa filmden kovulabilir. Justin'inki kendi klibi ve kendi klibinden kovulamaz. Bir de böyle düşünün!

    YanıtlaSil
  13. selenada her filmde öpüşüyor mesele waverly büyücüleri orda her sevgilisi olanla öpüştü daha sonra başka bir külkedisi masalındada öyle oldu kısacası justinin bu duruma kızmaması olacak şey değil biliyorum setteydi ama yine kameralar karşısında dememiştir ama yine de kızmıştır sevgilisine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak ttlm muzik kliplerinin senaryosu olmuyo ama dizi ve filmlerin oluyo ve ypmazlarsalar kovulavilirler bu onlarn yapmasi gerekn bisey hem selena ALAYLM da bsey dmedi?

      Sil
  14. istemesede yapıyo. ALAYLM? Dublör falan yoktu.

    YanıtlaSil
  15. Selena'da istemese o filmde oynamaz o sahneyi çıkartabilir. Sonuçta o Selena Gomez yani. Ona öpüşmesiz film teklifi mi yok. Hannah Montana filmindeki gibi Onlarda o sahneyi kapatabilirdi. İlk yorumun dediği gibi Justin ordaydı. Onun için sorun yok tamam. Ama Selena'nın Justin'e karşı fazla tepki verdiği de ortada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ALAYLM gormedin heralde bence az bile yapti boyfriend te tepki vermeseydi belkide ALAYLM daha kotu olabilirdi hem justinde istememis belliki yoksa o kalsin diyebilirdi?

      Sil
  16. justin bieber + selena gomez= jelena biemez
    ikiside yetişkin insanlar ve bu durumu aralarında hallederler.. ve doğru olan rol için birbirlerine kızmamaları. hem selena da klip çekiyo ve öpüşme sarılma ve benzeri yokk

    YanıtlaSil
  17. Ona bakılırsa As Long As You Love Me klibinde baya bir ileri gitmişti Justin.Selena tek bir öpüyor hem bunun böyle olmasını Selena istemedi Justin'in kendi klibi istediğini yapabilir ama Selena yapamaz bir de bunu düşün admin!!Hemen ön yargı yapma!
    Bu arada Selena'm çok şeker

    YanıtlaSil
  18. ya siz ne herşeye karışıyosunuz o çekimlerde justin de oradaydı.ve hemen öpüştü başlığı koyamazsınız film için öpüştüler.harryse sapık dediniz başka var mı mesela demi lovato hamile justin türkiye'ye taşınıyo gibi nr1 dan eksiğiniz kalmadı

    YanıtlaSil
  19. justin yapınca şirin selena yapınca edepsiz oluyo nasıl bi zihnet bu yaa

    YanıtlaSil
  20. Justin oradaysa nerede fotoğrafı?, selena LA da justin ise burbankta.asıl siz kendinize selenator diyorsanız iyice bir araştırma yapın, son zamanlarda niye hep yüzünü kapatıyor selena? yemek yediklerinde, jazz konserinde? niye adminde bunu her haberde söylüyor? siz ünlü magazin sitelerine girip bakın neler yazıyorlar? Selenanın filminde s*ks sahnesi de var ayrıca, filmin bir kitabı var. Selena kooskoca Selena Gomez se o sahneyi de oynamazdı değil mi?

    YanıtlaSil
  21. Ay bu kadar tartışacak ne var? Ne yapıyorlarsa yapıyorlar. İster reklam için ister aşık oldukları için çıkıyorlarsa, bu tür olayları hoş karşılıyorlarsa bize laf düşmez... Ayrıca istese Justin'in klipleri değişebilir, Selena da filmde oynamaz. Sonuçta senaryo baştan veriliyor...

    YanıtlaSil
  22. ikiside çok şekeeeeer
    gerçekten çıksalar:D

    YanıtlaSil
  23. justinden daha iyi. selena bunla sevgili ol♥ Selenatorum hem de 3 yıllk

    YanıtlaSil
  24. bencede nat ile çıksıııın, çok yakışıyorlar. nat da çok tatlııı :D

    YanıtlaSil
  25. justin orda falan değil. selenatorum ama cidden bilip bilmeden konuşmayın. justin o arada studyodan çıkıyordu. justjared'dan bakabilirsiniz !

    YanıtlaSil
  26. bu sitede yazıyı bulan çeviren siteye koyanların bazı sanatçıları yada şarkıcıları tutuyorlar o bir oyuncu öpüşmesi gerekiyorsa öpüşür bu kadar bitti yazarların görüş bildirip okuyucuların düşüncelerini yanıltması bu sitedeki hiç bir yazarın hakkı değildir justin in ne olduğu da orta da onun bunun popusunu beğenip klipte kızlarla öpüşüp geliyorsa kimsenin kimseye b*k atmaması lazım.

    YanıtlaSil
  27. Justinin orda olup olmamasi önemli deil. Bilmesi önemli olan! Ki o da biliyor. Justin sevgilisinin iyiliğini ister şöyle; selena bu filmde birisinin sevgilisi rolunde ve öpüşme sadece bir öpücük nolmuş?? Justinin alaylm klibi.de de var miydi vardi! Ee neyi tartisioruz selena oyunculuk yapiyor ve oyunculukta boyle roller arasira ona tabiiki gelecek justin kızmamistir, kıskanabilir ama kizmamistir. Selenada alaylmde kiskanmistir ama o da kizmamistr. Onlar hàlà sevgili ve birbirlerini dusunuolar. Boşuna tartısmayalim...

    YanıtlaSil
  28. sorması ayıptırda ALAYLM ne be one lan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha çok tatlısın :D yanlış anlama bilmemene deil tepkine güldüm :)) çok hoş. ALAYLM-as long as you love me- justinin Şarkisi biz klipden bahsedioruz o klipdede öpüşmeler çoktu da ondan. Bn belieberım ama daha çok koyu olmadm -olmk yolundym :)- ilk duyduGumda bende aynen seninki gibi tepki vermistim :))

      Sil
  29. Bakin iyice arastirsaydiniz burbanktan cikip sete geldigini ogrenirdiniz evet biz kendimize selenator diyoruz siz justini desteklemediysenizde biz selenayi destekliyoruz ve kiskanan belieberler aynen oyle kalin !

    YanıtlaSil
  30. Hepiniz çok mantıksız konuşuyosunuz! Sonuçta onlar sanatçılar ve rol gereği öpüşedebilirler bunu ne kınamak doğru olur ne de başka yöne çekmek!

    YanıtlaSil
  31. Selena çooo.....k iyi bir oyuncu ve Justin bunun farkında bu yüzden bu çok normal bir durum. Onlar Yani Selena ve Nat araştırırsanız küçüklüğünden beri oyuncu olduklarını görürsünüz onlar profesyonel. Artık alışın onlar birbirini çok seviyor ve bırakın öyle kalsın. Kıskanmayı kesin belieberler çünkü Justin, Selenayı çooo...k seviyor ve yapabileceğiniz hiçbir şey yok eğer birbirlerini sevmeselerdi bir önceki olayda çoktan ayrılmış olurlardı...

    YanıtlaSil
  32. justin in ALAYLM klibine bisi demediyse burda justin bisi diyemez zaten de çyle bisi yapmaz ve bence selena boyfriend sarkısının klibindeki bazı sahneleri kaldırmadı yoksa ALAYLM dekileride kaldırırdı ki zaten selena oyuncu onu anlar kıskanır ama boyle yapmaz directioner lar perrie yi kabul etti siz bir bucuk yıldır selena yı hazmedemediniz simdi ama onla ünü icin para icin cıkıyo dersenizde kazandıgı paranın yarısından cogunu hayır kurumuna bagıslıyor justin lede neden ünü icin cıksın ki onla cıktıgı icin siz beddua ederek kardesini oldurdunuz kardessiz kaldı bir sürü hater kazandı annesi ile babası 5 yasında bosandı bide ustune kardesi oldu siz hala kızın ustune geliyosunuz... sunu bilin selena bir KANATSIZ MELEK nokta

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)