20 Ağu 2012

Rihanna: "Chris Brown'u Hala Seviyorum"

Rihanna'nın Oprah ile yaptığı röportajın tamamı yayınlandı! Röportaj Rihanna'nın dünyadaki favori yeri Barbados'taki evinde yapıldı. (Ev harika!) Barbados'taki insanlar Rihanna'yı "Robyn" diye çağırıyordu. Oprah, Rihanna'nın bu yaz yaptığı tatilden bahsetti. Rihanna da aslında pek birşey yapmadığını, sadece yattığını söyledi. Rihanna'nın nasıl keşfedildiğinden, yakın zamanda ölen büyükannesinden, bahsettiler. Büyükannesinden bahsederken Rihanna ağladı. (Benim de gözlerim doldu.)  Sonra "seksiliğinden" bahsettiler.  Tabi Chris Brown'dan da. Rihanna şunları söyledi:


Rihanna: Olayın tüm dünya önünde olması çok utandırıcıydı. En yakın arkadaşımı kaybettim. Bildiğim herşey tersine döndü. Bunu kontrol edemedim. Bununla başa çıkmak zorundaydım. Herkesin gözü önünde bunu anlamam kolay değil. Aklımdakilere dikkat etmem bile çok zor. Çünkü orası tam bir sirke dönüştü. Kendimi koruyucu hissettim. Sanki dünyada tek nefret ettiğim kişi O'ydu. Çok garip birşey. Bence bu hatayı yardıma ihtiyacı olduğu için yaptı. Ona kim yardım edecek? Kimse onun yardıma ihtiyacı olup, olmadığını sormayacak. Herkes sebebini bilmeden ona canavar diyecek. Onun hakkında daha fazla endişeliydim.
Oprah: Bu gerçekten güçlü birşey. O anı ben yaşasaydım, asla bunu düşünmezdim. Beni şoke ettin. Ben olsam, asla öyle düşünmezdim. Düşündüğün şey onu korumaktı. Şuan aranız nasıl? Her okuduğuna inanamazsın. Şuan nasılsınız?
Rihanna: İlişkimizi tekrar düzeltiyoruz. Şuan çok yakın arkadaşız. Aramızdaki güveni tekrar kurduk. Bu kadar. Birbirimizi seviyoruz. Her zamanda seveceğiz.
Oprah: Hala görüşüyor musunuz?
Rihanna: Hayır. Şuan başkasıyla beraber. Benim sevgilim yok. İlişkimizi hep düzeltmeye çalıştık. Küçük küçük. Bu kolay olmadı tabi. Kolay değil.
Oprah: Fransa'da görüştüğünüz dedikoduları çıktı. Görüştünüz mü?
Rihanna: Evet görüştük. Ortak bir arkadaşımızın partisine gittik.
Oprah: Onu gördüğünde ne oldu?
Rihanna: Çok garip. Garip çünkü onu hala seviyorum. Kendimi çok kötü hissettim ama yüzümde "poker surat" ifadesini devam ettirdim içimdekileri dışarıya çıkarmamaya çalıştım.
Oprah: Chris Brown'un senin için gerçek aşk olduğunu düşünüyor musun?
Rihanna: Kesinlikle. Bence hayatımın aşkıydı. İlk aşkımdı. Onun da beni aynı şekilde sevdiğini görebiliyordum. Çok genç ve doğaldık. Çılgındık. Birbirimize aşıktık. Kişisel disiplinimizi unutmuştuk. Onu kesinlikle seviyorum.
Oprah: Şuan şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Rihanna: Şuan çok kızgınım! (Oprah'yı göstererek) Beni ağlattı! Ben ağlayan biri değilim, dostum. Bu ne?
Oprah: Birçok insan, Chris'in seni dövmesini affedilemez buluyor. Sen onu affettin mi?
Rihanna: Affettim. Çok uzun sürdü. Uzun süre ona kızgındım. Bu benim hatam değil dedim. Çok kızgındım. Bu şarkılarıma, giyinişime, davranışlarıma da yansıdı. O hissi sevmedim. Çok ağır bir histi.
Oprah: Üstesinden nasıl geldin?
Rihanna: İşte yine başlıyorum! (Gözleri doluyor) Babamla aramı düzelttim. Ona çok kızgındım. Çocukluğumla alakalı birçok şeyden kızgındım. Onu bir baba, yada koca olarak ayıramıyordum.
Oprah: Annene kötü şeyler yaparken mi gördün? Anneni dövüyor muydu?
Rihanna: Evet. Onun bağımlılığı yüzünden ailem parçalandı. Anneme yaptığı kötü şeyler vardı ama ne kadar iyi bir baba olduğuyla karşılaştırılamazdı. Çok iyi bir baba. Bana birçok şeyi öğretti. Onunla aramı düzelttince şunu anladım. Chris'ten nefret ettiğimi sanıyordum ama sadece kararmış bir aşk olduğunu anladım. Onu affetmem gerektiğini hissettim çünkü onu hala umursuyordum.
Oprah: Babanla aranı düzeltince, Chris'le aranı da düzelttin. Çünkü babanın yaptığı ve Chris'in yaptığının arasındaki bağlantıyı anladın. Olaydan sonra ilerledin. Olayı atlattın.
Rihanna: Evet, olayı atlattım. Çok kızgındım çünkü olacak birşey değildi.
Oprah: Onu affettin ama bu senin güçsüz olduğun anlamına gelmez.
Rihanna: Aynen öyle.
Röportajdan sonra Rihanna'nın 16 yaşına kadar yaşadığı yere gittiler. Rihanna eski komşularıyla görüştü. Oprah'ya eski evini gösterdi. Sonra Rihanna ve Oprah, farklı bir eve gittiler. Rihanna'nı annesi ve küçük kardeşi de geldi. Annesi röportaj yapılacağını sanıyordu ama Rihanna evin anahtarını ona verince çok sevindi. 

9 yorum:

  1. Keşke yeniden birlikt olsalar :/ Karrueche'den ayrılsın Chris.

    YanıtlaSil
  2. chris bu röportjı görmüyormu tekrar beraber olmalılar onlar gerçek aşıklar

    YanıtlaSil
  3. riri sen kafayı mı yedin

    YanıtlaSil
  4. Videoyu tamamen alt yazı yapar mısınız?

    YanıtlaSil
  5. Rihanna kafayı falan yemedi adece o seviyor.Başkalarının aksine gerçekten seviyor.Türkiye de ki kadınların çoğu dayak yiyor ondan çok daha kötü onun ünlü olması hayatının mükemmel olacağı anlamına gelmez.o da bir insan ve o da böyle şeyler yaşayabilir ayrıca olayın tamamen nasıl olduğunu onlardan başka kimse bilmiyor Rihanna hatalı olmasaydı asla affedemezdi ve Chris asla böyle bişey yapmazdı.

    YanıtlaSil
  6. www.stargazete.com/magazin/rihannadan-sasirtan-itiraf/haber-668614

    YanıtlaSil
  7. bi kere vurduysa bdaha vurur o pislik sevyosan dayak ye otur o zaman ah riri ah

    YanıtlaSil
  8. söyledikleri çok güzel ve anlamlı şeyler bunca olan şeye ve geçen seneye rağmen onu sevdini söylüyrsa bu durum deyişmez ona aşık. söyleneck birşey yok...!

    YanıtlaSil
  9. güzel şarkılar yapıyor olabilir ama bence kendisine şiddet gösteren biri için bunları söylemesi inanılır gibi değil...bu büyüklük değil,düpedüz aptallık

    not: babamızı seçemeyiz ama sevgilimizi seçebiliriz ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)